14 apr. 2022 | 23:38

Ștefan Stan va face nunta. Toate detaliile despre marele eveniment din viața lui

Monden
Ștefan Stan va face nunta. Toate detaliile despre marele eveniment din viața lui
Ștefan Stan va face nunta.

Artistul Ștefan Stan va face nuntă. După cununia civilă și cele două botezuri, vedeta se pregătește de un alt eveniment major din viața sa personală. Acesta o va duce la altar pe aleasa inimii lui, Simona. Ștefan Stan și Simona au împreună două fetițe, iar cununia civilă au făcut-o în 2019.

Ștefan Stan va face nunta

După cununia civilă din 2019, evenimentele importante au tot curs în viața artistului Ștefan Stan. În luna mai a anului trecut și-a creștinat prima fetiță, pe Elif Mihaela, iar anul acesta, în martie, au botezat-o pe cea de-a doua fetiță, pe nume Mira Maria. Acum, Ștefan Stan plănuiește un alt eveniment grandios, și anume, nunta, pentru care deja stabilește detaliile cu viitoarea mireasă, potrivit Click.ro.

„Am așteptat sa treacă pandemia pentru a ne putea desfășura. Sperăm să nu se întâmple nimic până la anul. Vremurile sunt destul de incerte, dar totuși ne dorim să nu se mai întâmple nimic.

Știu ce rochiță de mireasa îmi doresc, clar una simplă, albă, nu vreau să fie ceva împopoțonat. Merg pe simplu, dar elegant. Oricum am suficient timp pentru asta, nu mă grăbesc spre atelier având în vedere că silueta mea se pot modifica. Știu că este un moment fericit și încă îl trăiesc de pe-acum”, a spus Simona, soția lui Ștefan Stan, pentru sursa citată.

Soția lui Ștefan Stan, probleme după ce a născut

Cei doi doreau să facă nunta în toamna acestui an, însă se pare că timpul ar fi prea scurt pentru organizarea momentului. Soția lui Ștefan Stan a avut probleme după operația de cezariană, motiv pentru care a fost și internată în spital. Soțul și mama ei i-au fost alături și au ajutat-o să treacă peste momentele dificile.

„Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine”, povestea Simona despre momentele grele de după naştere.

Simona, soția lui Ștefan Stan, a născut la sfârșitul lunii ianuarie, prin cezariană, o fetiță. Cuplul are două fetițe.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro