Ștefan Mandachi forțează mâna angajaților să se vaccineze? Mesajul lui este clar

Ștefan Mandachi forțează mâna angajaților să se vaccineze? Mesajul lui este clar
Mesajul lui Stefan Mandachi

Ștefan Mandachi le forțează mâna angajaților să se vaccineze anti-coronavirus? Acesta a postat un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook, care a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Ștefan Mandachi forțează mâna angajaților să se vaccineze?

Ștefan Mandachi, celebru pentru primul metru de autostradă construit în Moldova, a spus pe Facebook că va organiza o tombolă pentru angajații săi, iar câștigătorul la această tombolă va putea obține suma de 10.000 de lei. Însă nu se va putea participa oricum la această tombolă, ci conform spuselor sale, condiția de participare este vaccinarea împotriva noului coronavirus.

”Atențiune, atențiune, mare tombolă, MARE: țoți angajații (de la cel mai mic la cel mai mare) din rețeaua Spartan Romania, Hercule Romania, Mandachi Hotel & Spa (aproximativ 1100 persoane) vor participa la o tombolă de 10.000 lei în data de 15 mai. Dacă nu ești angajat la noi, nu mai sta pe gânduri și hai în echipă, poți câștiga! Condiția de participare este SĂ TE VACCINEZI împotriva Covid19. Câștigătorul se alege prin tragere la sorți”, este mesajul postat ieri pe pagina de Facebook a sa, mesaj care a stârnit peste o mie de reacții în mediul online.

Cine este Ștefan Mandachi

Ștefan-Valentin Mandachi s-a născut la data de 11 februarie 1986, în Călărași. Acesta este fondatorul mai multor francize, printre care se pot enumera și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc, de tip servire, din țara noastră, dar și din estul Europei. Astfel că „Spartan” este una dintre cele mai profitabile afaceri ale acestui antreprenor. Chiar și așa, la bază, profesia lui Ștefan Mandachi este cea de avocat.

Cu toate că Ștefan Mandachi este urmărit și apreciat de mulți, și el a întâmpinat greutăți și obstacole pe care a trebuit să le învingă. Însă a învățat din momentele grele și a devenit omul cunoscut astăzi. Afaceristul a dat și câteva sfaturi de urmat.

„Mi-e teamă să nu mor un ratat vocațional. Adică dacă mor, măcar să spun că am făcut ce mi-a plăcut. Eu nu vreau să mor cu ”of” în suflet. Am rămas cu semne de întrebare majore după ce n-a mai fost mama.

Am învățat că trebuie să lupți până în ultima clipă a vieții, așa cum a luptat ea, i-a fost extrem de greu, cumplit. Toată viața m-am temut să nu moară mama. Până nu a venit doctorul să îmi spună ”condoleanțe”, nu am crezut că va muri. Până în ultima clipă i-am zis să fie supraom”, a povestit afaceristul.

Ștefan Mandachi este și cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, pe un teren propriu din județul Suceava, protestând astfel față de lipsa șoselelor moderne din România.

Urmăriți Playtech.ro și pe