Ștefan Mandachi, adevărul despre emisiunea în care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO

Ștefan Mandachi, adevărul despre emisiunea în care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO
Ștefan Mandachi, adevărul despre emisiunea în care a fost la PRO TV

Prima ediție a emisiunii „Șef sub acoperire”, de la Pro TV, din acest an l-a adus în prim-plan pe Ștefan-Valentin Mandachi.

Bărbatul de 35 de ani este patronul restaurantelor cu specific grecesc, de tip servire rapidă, din România și estul Europei, „Spartan”.

Cum s-a acomodat Ștefan Mandachi la filmările emisiunii

Ștefan Mandachi a fost primul șef care a acceptat să pornească în această aventură. Pentru a nu fi recunoscut de angajații săi, directorul s-a deghizat și a intrat sub o altă identitate în propria companie, pentru a afla cum funcționeaza lucrurile în afacerea pe care a fondat-o în urmă cu opt ani. În prezent, lanțul de restaurante „Spartan” a ajuns la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

Ștefan Mandachi a trecut printr-o transformare radicală, iar angajaților lui le-a fost destul de greu să îl recunoască.

Într-un interviu pentru Click!, Ștefan Mandachi a detaliat cum a fost experiența „Șef sub acoperire” și cum au decurs filmările emisiunii de la PRO TV.

Experiența ”Șef sub acoperire” l-a ajutat enorm

‘Experiența „Șef sub acoperire” a fost extraordinară. Am învățat că echipa este fundamentală și mi-am reamintit pentru a mia oară faptul că fără oameni nu faci absolut nimic. Emisiunea a fost educativă, motivațională, inspirațională.

Totul este absolut real în emisiune. Aș fi refuzat să particip dacă ar fi fost ceva regizat. Angajații au fost șocați când m-au văzut și le-am arătat cine sunt. Sau cel puțin așa mi s-a părut. Au fost și fericiți pentru recompense. Atâta vreme cât vor lucra pentru mine, nu voi uita cum am colaborat cu ei. O să-i țin minte toată viata, fac parte din sufletul meu. Foarte dificil. În fiecare moment mi-era teamă să nu fiu recunoscut. Am fost stresat pe tot parcursul filmărilor. Dar a fost fascinant să revin acolo de unde am plecat: pe baricade’, a spus patronul restaurantelor ‘Spartan’ pentru Click!

Ștefan Mandachi a dezvăluit că au fost momente în care a vrut să renunțe la filmări.

‘Când îmi intra mustața în nas, când transpiram de la perucă, atunci când mă trezeau cu noaptea în cap pentru filmări! Mustața. Mă scarpin la nas și acum doar când îmi amintesc’, a mai adăugat acesta.

Cine este Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi s-a născut în Călărași și are 35 de ani. Un lucru mai puțin știut despre el este că anul trecut a fost regizor, scenarist, director de imagine, producător și actor principal în pelicula „30 de ani și 15 minute”.

Ștefan Mandachi s-a mutat în Suceava alături de familia sa, la scurt timp după nașterea sa. A urmat cursurile la școala primară ”Ion Creangă” și pe cele ale Colegiului Național. În prezent este avocat, absolvind Facultatea de Drept din cadrul Universității Al. I. Cuza dina Iași. Tot acolo a urmat și masteratul în Științe Penale.

Ștefan Mandachi este un antreprenor și avocat din Suceava. El s-a aflat în spatele campaniei de autostrăzi #ȘÎEU și este deținătorul rețelei de restaurante de tip fast food Spartan. Primul restaurant a fost înființat în anul 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI