Ștefan Bănică Jr, atac dur la adresa PSD: ”Cea mai proastă guvernare!”

Ștefan Bănică Jr, atac dur la adresa PSD: ”Cea mai proastă guvernare!”
Ștefan Bănică Jr: "E important ca oamenii să meargă să voteze"

Ștefan Bănică Jr a lansat un atac dur la adresa PSD. Artistul este e părere că actuala guvernare este cea mai proastă pe care a avut-o România în ultima sută e ani și îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot pe 26 mai.

„Este extrem de improtant ca lumea să voteze. Faptul că o parte din colegii mei fac acest lucru este demn de tot respectul. Oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să voteze. Dacă nu votează nu se va schimba nimic.

Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cântecele mele. Eu am gândit lucrurile astea și le-am spus și în concerte, mai ales la Sala Palatului. Le-am spus și când au apărut copii în viețile noastre, în a mea și a instrumentiștilor”, a declarat Ștefan Bănică Jr în cadrul unui interviu acordat celor de la paginademedia.ro.

Ștefan Bănică Jr: „E important ca oamenii să meargă să voteze”

„În funcție de cum gândim așa ne putem crește copiii. Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Teoretic se poate schimba”, a mai spus artistul.

Ștefan Bănică Jr crede că românii trebuie să își facă datoria și să meargă la vot, măcar pentru a avea conștiința curată că și-au făcut datoria față de țara lor.

„Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează. E important ca oamenii să meargă să voteze.

Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”, a spus cântărețul.