Soția lui Ștefan Bănică Jr, transfigurată de sarcină! Cum arată Lavinia Pîrva acum

Soția lui Ștefan Bănică Jr, transfigurată de sarcină! Cum arată Lavinia Pîrva acum
FOTO: Click.ro (Mihai Ionescu)

Soția lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva, urmează să nască un băiețel la începutul lunii iunie. Femeia preferă să fie activă și merge singură la cumpărături, deși este transfigurată de sarcină. Zilele trecute, a fost surprinsă de fotoreporteri în cartierul Timpuri Noi din Capitală.

În vârstă de 34 de ani și aflată în ultimul trimestru de sarcină, Lavinia Pîrva a fost surprinsă, marți, în timp ce făcea cumpărăturile. Cântăreața a fost, probabil, să cumpere cele necesare pentru un nou născut. Din imaginile surprinse de fotoreporteri se observă că soția lui Ștefan Bănică Jr. a luat în greutate în timpul sarcinii, ceea ce o face să se miște mai greu decât în mod normal, potrivit click.ro.

Sarcina a transformat-o în ultimele luni, iar Laviania poartă acum încălțăminte sport, din cauza gleznelor umflate. Chiar și așa, femeia încearcă să își rezolve singură problemele și nu se plânge.

Laviania Pîrva. FOTO: Click.ro (Mihai Ionescu)
Laviania Pîrva. FOTO: Click.ro (Mihai Ionescu)

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a întâlnit cu mama ei

După ce a făcut cumpărăturile, Lavinia Pîrva s-a întâlnit cu mama ei, care a venit tocmai de la Timișoara pentru a fi aproape de fiica ei în ultimele zile înainte de naștere. Cele două s-au urcat în mașina Laviniei și au mers împreună la o clinică de estetică, unde s-au aranjat.

A rămas mai puțin de o lună până când Lavinia Pîrva va naște, iar cântăreața și soțul ei sunt nerăbdători să fie din nou părinți.

„Aștept cu mare drag și mare dragoste. Ca orice părinte, îmi doresc să aibă un viitor frumos. Să stea într-o țară unde poate să crească frumos, să se dezvolte. Nu îmi e teamă de lumea în care trăim și pentru că devin pentru a treia oară tată, las lucrurile să vină de la sine. E o vorbă: Spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai ca să râdă de tine”, a declarat Ștefan Bănică Jr.