Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva se bucură de o curte luxoasă. Unde face plajă proaspăta mănică

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva se bucură de o curte luxoasă. Unde face plajă proaspăta mănică
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au o curte luxoasă unde uită de toate grijile

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., este una dintre cele mai norocoase mămici vedete pentru că are condiții de lux în care să-și revină după naștere. Multe mame visează să fie răsfățate de soț așa cum o face artistul.

Cum se relaxează Lavinia Pîrva după naștere

Lavinia Pîrva a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu o săptămână și jumătate, iar acum se bucură de o binemeritată vacanță chiar în curtea proprietății lui Ștefan Bănică Jr., unde are tot ce-i trebuie pentru a se simți răsfățată. Fără depresie post-natală, fără griji, doar relaxare, mai ales că se simte deja instalarea verii.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva se bucură de o curte luxoasă

Ai zice că la ce posibilități au, cei doi soți celebri se răsfață doar în vacanțe scumpe în străinătate. Probabil că vor urma și acestea, dar până când Lavinia Pîrva își revine după naștere, aceasta se relaxează în curtea luxoasă unde are la dispoziție și o piscină mare, numai bună pentru înot, ca să dea jos kilogramele în plus.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva se bucură de o curte luxoasă

Curtea luxoasă unde își petrece timpul este ca o oază de verdeață în jungla de beton a orașului, un colț de rai de la tropice adus în România, special pentru proaspăta mămică.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva se bucură de o curte luxoasă

Ce nume i-a dat Ștefan Bănică Jr. fiului său și de ce l-a ales pe-acesta

Cântărețul este din nou în culmea fericirii de câteva zile, de când i s-a născut băiețelul. Artistul și soția lui și-au numit fiul Alexandru, după numele lui Ștefan Bănică Jr. care a decedat într-un accident de mașină, în urmă cu 18 ani.

Acum, întreaga lor atenție se concentrează pe micuțul Alexandru, așa cum se întâmplă în cazul tuturor părinților. Probabil că nici simpaticul lor cățel nu se mai bucură de atenția de odinioară, dar pare că se simte și el bine în curtea stăpânilor săi.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, din căsătoriile anterioare. Cel mai mare este Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (zece ani), din relația cu Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI