A născut Lavinia Pîrva. Mesajul lui Ștefan Bănică Jr, după ce a devenit tată a treia oară

A născut Lavinia Pîrva. Mesajul lui Ștefan Bănică Jr, după ce a devenit tată a treia oară
Ștefan Bănică Jr e tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, a născut, joi, un băiețel perfect sănătos. Numele lui va fi Alexandru Bănică, după cum a anunțat tatăl său pe contul personal de Facebook.

Ștefan Bănică Jr a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui trebuia să nască abia luna viitoare, dar nașterea a avut loc mai devreme, potrivit anunțului postat de artist pe rețeaua de socializare.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, este mesajul postat de artist.

Alexandru, primul copil al cuplului Ștefan Bănică Jr – Lavinia Pîrva

Alexandru este primul copil al cuplului Ștefan Bănică Jr (51 de ani) – Lavinia Pîrva (34 de ani) și al treilea pentru celebrul cântăreț. El mai are un băiat de 17 ani (Radu Ștefan) din relația cu Camelia Constantinescu și o fetiță de 10 ani (Violeta) din relația cu Andreea Marin.

Înainte de a deveni tată pentru a treia oară, Ștefan Bănică Jr declara: „Aștept cu mare drag și mare dragoste. Ca orice părinte, îmi doresc să aibă un viitor frumos. Să stea într-o țară unde poate să crească frumos, să se dezvolte. Nu îmi e teamă de lumea în care trăim și pentru că devin pentru a treia oară tată, las lucrurile să vină de la sine. E o vorbă: Spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai ca să râdă de tine.”