Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, duet de excepție. Ce au cântat cei doi, momentul a fost superb

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, duet de excepție. Ce au cântat cei doi, momentul a fost superb
Stefan Banica si Lavinia Pirva, duet de execeptie

Fanii s-au tot întrebat dacă Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva dacă sau când vor face un duet. Dar în emisiunea specială care a fost realizată de artist cu ocazia Crăciunului, cei doi artiști soți au lansat prima piesă împreună.

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, duet de excepție

Lavina Pîrva a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, mulată. Aceasta a pășit în platoul special al emsiunii ”Acasă de Crăciun”, interpretând alături de soțul ei cea mai recentă piesă a artistului, și anume, ”Crăciunul, vine Crăciunul”.Însă fanii au așteptat de mult o colaborare a celor doi artiști, iar aceasta a venit chiar de Crăciun, într-un show pe care juratul emisiunii X Factor l-a pregătit gândindu-se la cei care își doreau să petreacă alături de el la Sala Palatului, pentru cel de-al 19-lea an.

Astfel că piesa „Crăciunul, vine Crăciunul” a fost o reală surpriză în stilul lui Ștefan Bănică, dar și a colaboratorilor lui de ani buni, The 50’s: „Mi-ați scris, m-ați întrebat când apăreți împreună, când o să cântați împreună. E, uite că se întâmplă chiar de Crăciun”.

Cum a păstrat Ștefan Bănică tradiția concertelor de Crăciun anul acesta

Deși vremurile prezente au fost atipice, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun. Așadar, chiar în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, la ora 23:45, la Antena 1, artistul și invitații săi au oferit momente pline de emoție.

„Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun”, a declarat Ștefan Bănică.

„Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povestește, se râde, se cântă, apar invitați-surpriză și vedem și cele mai spectaculoase duete, cu artiști excepționali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipsește atât de mult în prezent și care completează cu brio conceptul show-ului”, a mai povestit starul înainte ca emisiunea să fie difuzată. Acest show a fost realizat în regim de film, iar juratul X Factor a apărut alături de oameni dragi, prieteni, dar și o parte din familia sa. Ștefan Bănică Jr. este căsătorit cu Lavinia Pîrva, iar împreună au un fiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI