Ștefan Bănică Jr și Cătălin Botezatu, superstițiile care îi feresc de boli. Ce face Bănică înainte de orice concert

Ștefan Bănică Jr și Cătălin Botezatu, superstițiile care îi feresc de boli. Ce face Bănică înainte de orice concert
Cum se feresc vedetele de boli și de probleme

Vedetele au anumite supersitiții, motiv pentru care recurg la diverse forme de a scăpa de cele rele. Brigitte Sfăt și-a imprimat pe halatul de patroană crucea egipteană, Ștefan Bănică crede în energiile benefice ale argintului, iar Cătălin Botezatu are un medalion realizat din seminţele unui copac indian, Rudraksha, care, crede el, îl fereşte de boli. Iată ce superstiții au vedetele și cum le gestionează.

Brigitte Sfăt poartă crucea egipteană

Brigitte Sfăt și-a deschis recent o shaormerie unde își petrece mai tot timpul, dorind să o transforme într-o afacere profitabilă. Fire credincioasă, aceasta șia imprimat pe halatul de patroană o cruce egipteană, un simbol al vieții și al prosperițății. Însă și alte vedre au câte un talisman în care cred că îi ajută să scape de necazuri.

Brigitte Sfăt poartă crucea egipteană
Brigitte Sfăt poartă crucea egipteană

De altfe, Brigitte Sfăt poartă zilnic ținuta norocoasă cu crucea egipteană, considerând că o va ajuta la creșterea vânzărilor în shaormeria inaugurată în urmă cu două luni în Cartierul Colentina din București, acolo unde lucrează cu soțul ei, Florin Pastramă.

Crucea este un ankh” egiptean, un simbol hieroglific frecvent utilizat pentru reprezentarea cuvântului „viață”. De altfel, vedeta este și foaarte credincioasă: “Da, eu mă rog zilnic. Aproape zilnic citesc Biblia. Cred că am citit-o de peste 20 de ori pe toată. Biblia este refugiul meu”, a povestit ea, într-un interviu pentru Kanal D.

Ștefan Bănică Jr., protejat de brățările din argint

În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică Jr., acesta nu intră în concerte fără cruce și fără inelele și brățările sale din argint, care, crede el, îl feresc de boli și de deochi.

Ștefan Bănica Jr. și brățările sale
Ștefan Bănica Jr. și brățările sale

Adelina Pestrițu, sub ”Mâna Fatimei”

Adelina Pestrițu are tatuată ”Mâna Fatimei”, care o ține departe de energiile negative. Acest tatuaj este făcut pe abdomen, fiind al 11-lea tatuaj al vedetei. Acesta este un simbol budist al protecției divine, care ține energiile negative la distanță. ”În centrul mâinii este desenat ochiul meu”, a mai menționat vedeta.

Tatuajele Adelinei Pestrițu
Tatuajele Adelinei Pestrițu

Alex Florea și ”Ciocanul lui Thor”

Alex Florea, solistul care a reprezentat România, alături de Ilinca Băcilă, în 2017, la Eurovision, are un talisman norocos, numit ”Ciocanul lui Thor”. Cei doi artiști au fost pe locul 7 cu piesa ”Yodel it”, în Urcraina. Acest talisman este un simbol al puterii, fiind, în cultura nordică, una dintre cele mai de temut arme.

Alex Florea și ”ciocanul lui Thor”
Alex Florea și ”ciocanul lui Thor”

Cătălin Botezatu are un medalion special, iar Ozana Barabancea poartă crucea

Cătălin Botezatu poartă un medalion realizat din semințele unui copac indian, Rudraksha, despre care se spune că te ferește de boli.
Vedeta de la Kanal D face terapie cu acest talisman miraculos, pe care și l-a procuruat tocmai din India. El speră să îl ajute, mai ales că a avut probleme de sănătate. Designerul are deja câteva brățări magice din acest arbore despre care se spune că poate aduce norocul și vindecarea. Are și un șirag pe care-l poartă zi și noapte la gât. Cea care i-a dăruit brățările și șiragul este Cosette Kojic. Un talisman ca cel purtat de Botezatu costă aproximativ 350 de lei, pe Internet.

sursa foto: Click!
sursa foto: Click!

Și Ozana Barabancea are un talisman tradițional, care, probabil, reprezintă cel mai important simbol al creștinățății, crucea, semn al biruinței vieții asupra morții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI