Viața Brigitte Sfăt s-a schimbat extrem de tare cel puțin în ultimii doi ani. Bruneta a trecut de la lacrimile amare provocate de infidelitățile lui Ilie Năstase la liniștea venită odată cu mariajul cu Florin Pastramă. Cum arată afacerista în bucătăria noului restaurant tip fast-food pe care l-a deschis?
Viața lui Brigitte Sfăt se poate numi clar un carusel. Dacă până nu de mult fanii ei o vedeau ba cu ochii în lacrimi pentru Ilie, ba în scandal cu fostul sportiv, acum se bucură de căsnicia liniștită pe care o are cu Pastramă și de noua afacere. Unul din lucrurile apreciate de cei care o urmăresc este hărnicia ei. Indiferent de cât de mult lux ar fi avut și are parte vedeta, nu se teme să pună mâna la lucru. Toți știu că fosta soție a lui Ilie Năstase a fost în închisoare, loc unde a făcut diverse munci pentru a putea rezista.
De asemenea, acest lucru s-a putut vedea și odată cu participarea la Ferma Vedetelor, unde afacerista a gătit, a spălat haine la mână, a tăiat lemne și a făcut curat. Acum, pe lângă diversele angajamente, proiecte, afeceri și evenimente, trebuie să aloce timp și restaurantului său tip fast-food. Bruneta muncește cot la cot cu angajații săi și se implică 100% în noua afacere. În restaurantul său de tip fast-food din zona Fundeni din Capitală clienții se pot bucura de șaorma, pizza și pleșcaviță din pulpă de vițel, un produs adus din Timișoara.
„Astea sunt făcute de mine. Asta e rețeta noastră, din Banat, este o rețetă secretă, dar pot să vă spun că are și scorțisoară în ea. Eu am băgat bani aici și vreau să fiu foarte implicată, asta înseamnă și să servesc. L-am dus pe Forin la Timișoara, s-a îndrăgostit de pleșcavița. De aia am zis că trebuie neapărat să o aducem în București. Am revnovat spațiul ăsta și l-am făcut ceea ce este acum”
Brigitte Sfăt (Sursa: Antena Stars)