Brigitte Sfăt, de la soția lui Ilie Năstase la… vândut șaorma. Imagini uluitoare cu bruneta

Brigitte Sfăt, de la soția lui Ilie Năstase la... vândut șaorma

Viața Brigitte Sfăt s-a schimbat extrem de tare cel puțin în ultimii doi ani. Bruneta a trecut de la lacrimile amare provocate de infidelitățile lui Ilie Năstase la liniștea venită odată cu mariajul cu Florin Pastramă. Cum arată afacerista în bucătăria noului restaurant tip fast-food pe care l-a deschis?

Brigitte Sfăt, de la soția lui Năstase la…vândut șaorma

Viața lui Brigitte Sfăt se poate numi clar un carusel. Dacă până nu de mult fanii ei o vedeau ba cu ochii în lacrimi pentru Ilie, ba în scandal cu fostul sportiv, acum se bucură de căsnicia liniștită pe care o are cu Pastramă și de noua afacere. Unul din lucrurile apreciate de cei care o urmăresc este hărnicia ei. Indiferent de cât de mult lux ar fi avut și are parte vedeta, nu se teme să pună mâna la lucru. Toți știu că fosta soție a lui Ilie Năstase a fost în închisoare, loc unde a făcut diverse munci pentru a putea rezista.

Brigitt Sfăt și-a deschis un restaurant tip fast-food i vinde șaorma
Brigitt Sfăt și-a deschis un restaurant tip fast-food i vinde șaorma

De asemenea, acest lucru s-a putut vedea și odată cu participarea la Ferma Vedetelor, unde afacerista a gătit, a spălat haine la mână, a tăiat lemne și a făcut curat. Acum, pe lângă diversele angajamente, proiecte, afeceri și evenimente, trebuie să aloce timp și restaurantului său tip fast-food. Bruneta muncește cot la cot cu angajații săi și se implică 100% în noua afacere. În restaurantul său de tip fast-food din zona Fundeni din Capitală clienții se pot bucura de șaorma, pizza și pleșcaviță din pulpă de vițel, un produs adus din Timișoara.

„Astea sunt făcute de mine”

„Astea sunt făcute de mine. Asta e rețeta noastră, din Banat, este o rețetă secretă, dar pot să vă spun că are și scorțisoară în ea. Eu am băgat bani aici și vreau să fiu foarte implicată, asta înseamnă și să servesc. L-am dus pe Forin la Timișoara, s-a îndrăgostit de pleșcavița. De aia am zis că trebuie neapărat să o aducem în București. Am revnovat spațiul ăsta și l-am făcut ceea ce este acum”
Brigitte Sfăt (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI