Cine cheltuiește cei mai mulți bani în familia lui Ștefan Bănică jr. Lavinia Pîrva, dezvăluiri din culise

Cine cheltuiește cei mai mulți bani în familia lui Ștefan Bănică jr. Lavinia Pîrva, dezvăluiri din culise
Pe ce se duc cei mai mulți bani în familia lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva a spus totul

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu extrem de discret, așa că aceștia preferă să își trăiască viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Totuși, bruneta s-a decis să facă dezvăluiri despre familia ei, explicând cine nu se uită la bani atunci când vine vorba despre micile plăceri.

Lavinia Pîrva, dezvăluiri inedite. Ce a spus despre cheltuielile din familia ei

Nu multe detalii se cunosc despre relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Cei doi formează un cuplu extrem de apreciat, însă preferă să discute despre proiectele pe care le au, nu despre viața amoroasă. Totuși, iată că vedeta s-a decis să spună cine este cel mai cheltuitor din familia ei!

Mai exact, bruneta a povestit că nu se poate abține fără să cumpere anumite lucruri pe care le deține deja în momentul în care pășește într-un magazin. Lavinia Pîrva a mărturisit că deține și obiecte scumpe, însă cei mai mulți bani se duc pe cele ieftine.

„Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Maică-mea zice: ‘Măi, fetiță, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm…’. Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa?

Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi? Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame…

Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost.”, a spus Lavinia Pîrva în emisiunea ‘Întrebarea mesei rotunde’.

„Am și haine mai ieftine”

De asemenea, Lavinia Pîrva a mărturisit că suma cea mai mare pe care a dat-o vreodată a fost pentru a cumpăra o casă. Atunci când vine vorba despre stilul ei vestimentar, partenera lui Ștefan Bănică Jr. nu își dorește să se laude cu brand-urile, ci, mai degrabă, are și haine care costă mult mai puțin.

„Acuma, de când este fiul meu, nu mai este loc… Acuma nu vreau să fiu ipocrită… Îți dai seama, că am și lucruri bune și scumpe, recunosc lucrul ăsta, dar nu numai asta.

Adică, cumpăr și lucruri proaste și ieftine.  Acum, cea mai mare sumă pe care am cheltuit-o în viața mea cred că a fost pe casă.

Mi-am cumpărat o casă, dar în rest sunt un om absolut normal, nu sunt un om care epatează, un om care vrea să arate ce branduri poartă. Nu. Am și haine mai ieftine, am și haine într-adevăr mai scumpe.”, a adăugat vedeta.