Ștefan Bănică Jr, luat la mișto de Dani Oțil. Schimb de replici între foștii Mihaelei Rădulescu

Autor: Chivu Ana - 19:06, 09 oct. 2019

Replici acide între Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr.! Ce au avut de împărțit foștii iubiți ai Mihaelei Rădulescu? Totul a pornit de la împlinirea a 18 ani de concerte de Crăciun ale lui Ștefan Bănică.  Dani Oțil i-a întrebat mai apoi pe telespectatorii de la Neatza ce au făcut în ultimii 18 ani, mai apoi a început „războiul”.

Replici acide între foștii Mihaelei Rădulescu

Concertul de Crăciun susținut de Ștefan Bănică an de an a făcut deja majoratul. Artistul a dezvăluit la Neatza cu Răzvan și Dani că și-a întrebat fanii cum s-au simțit cei 18 ani și cât de mult li s-a schimbat viața în anii aceștia. „Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…’, a comentat Dani Oțil.

„Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a fost replica lui Ștefan Bănică la apropoul aruncat de Dani. „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?’, a continuat Dani. „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică!’. „Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a spus Ștefan Bănică Jr, continuând să soarbă din paharul de pe masa din platou.

Schimb de replici între Ștefan Bănică Jr și Dani Oțil. Ce și-au spus cele două vedete?
Schimb de replici între Ștefan Bănică Jr și Dani Oțil. Ce și-au spus cele două vedete?

„Mă deranjează că este o etichetă”

Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu timp de șase ani, iar în anul 2014 au decis să se despartă definitiv. Cu toate că majoritatea au crezut că relația lor nu o să meargă, iubirea ditre ei a ținut destul de mult și a și fost cea mai mediatizată relație din showbiz ani la rând.

„Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii”
Dani Oțil