Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau, după 2 ani de pandemie. Felicitări!

Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau, după 2 ani de pandemie. Felicitări!
Stefan Bănica Jr. a facut anuntul care ii va bucura pe fani

Ștefan Bănică a venit azi în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat piesa nouă, denumită „Patru zile”. După doi ani de panemie, artistul a făcut un anunț care îi va face fericiți pe fanii săi. Ștefan Bănică a vorbit și despre noua piesă scrisă, în care susține că mulți oameni s-au regăsit când au ascultat-o.

Ștefan Bănică Jr. a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau, după 2 ani de pandemie

Ștefan Bănica Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Piesele sale sunt iubite de români, iar acum artistul plănuiește un un turneu mult așteptat, după doi ani de pandemie marcați și de lipsa concertelor.

„Piesa asta (n.red. Patru zile) este radiografia unei relații, dar nu e cazul meu. Nu pot să îți dau răspunsul ăsta (n.red. dacă a avut o relație în care a dat inelul rapid), dar am prieteni care au pățit povestea asta, ca în patru zile oamenii să își schimbe viața radical. Piesa ne-a prins pe toți, e scrisă de mine, iar refrenul te prinde repede.

Pentru piesa Super Love, inspirația mi-a venit pe când mă uitam la un film. Plecăm în turneu după doi ani de zile, sunt opt orașe, începem poimâine și terminăm pe 17 aprilie. Brașov, Craiova, Galați, Constanța, Timișoara, Oradea etc”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri despre căsnicia cu Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. are însă și proiecte de televiziune, știut fiind faptul că, alături de Irina Fodor, el este prezentatorul emisiunii Vis în doi, de la Antena 1. În plan personal, artistul are o căsnicie fericită cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit și un fiu.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt.

Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. (zâmbește). Ne facem planuri de viitor, dar, în acelaşi timp, suntem conştienţi că unele dintre ele e posibil să nu fie realizabile, ţinând cont de contextul vremurilor actuale.

Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a declarat Ștefan Bănică Jr., potrivit Viva.

Și Lavinia Pîrva, soția sa, a ținut să precizeze într-un interviu că relația dintre ea și artist se bazează pe comunicare și încredere reciprocă.