Ștefan Bănică Jr. a dat cărțile pe față după X Factor. A spus adevărul despre Andrada Precup după finală

Ștefan Bănică Jr. a dat cărțile pe față după X Factor. A spus adevărul despre Andrada Precup după finală
Ștefan Bănică Jr. a dat cărțile pe față după X Factor. A spus adevărul despre Andrada Precup după finală

Vineri seară, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finală a emisiunii concurs X Factor de la Antena 1. Marea câștigătoare a fost Andrada, eleva mentorată de Ștefan Bănică Jr. care a dat cărțle pe față după marea finală.

Ștefan Bănică Jr. a dat cărțile pe față după X Factor

Finala marelui show de la Antena 1 a fost înregistrată, fapt care i-a nemulțumit pe jumătate dintre telespectatorii emisiunii. Cu toate astea, toți au urmărit cu sufletul la gură anunțarea marelui căștigător. X Factor 2020 a fost câștigat de adolescenta Andra Precup, eleva lui Ștefan Bănică Jr.

Aceasta are 17 ani și o deficiență de vedere. Cu toate că a făcut cunoscută situația ei încă de la începutul participării, tânăra a vrut să fie tratată normal. Chiar Ștefan Bănică Jr. i-a rugat pe telespectatori, în cadrul finalei de vineri seară, să nu o voteze pentru că e un caz social, ci pentru vocea și talentul ei.

Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul despre Andrada Precup

După ce concurenta lui a fost aleasă căștigătoare, Ștefan Bănică Jr. a publicat un mesaj pe contul lui oficial de Facebook. În el își exprimă mulțumirea faptului că eleva lui a câștigat X Factor și premiul cel mare de 50.000 de euro. În plus, i-a lăudat performanța artistică, precum și evoluția în lunile lor de muncă.

”Ma bucur tare mult pentru Andrada ca este câștigătoarea X Factor Romania 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decat un premiu. E o confirmare a faptului ca se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!”, a scris juratul Ștefan Bănică Jr. pe contul lui oficial de Facebook.

“Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”, a mărturisit juratul, pe parcursul întregului sezon 9 din X Factor.

Cine este Andrada Precup

Andrada Precup este din Slatina și are vârsta de 17 ani. Ea studiază la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, unde studiază ce celebra Dana Bartzer. Andrada s-a născut nevăzătoare, dar în schimb, a fost înzestrată cu o voce divină, pentru care a fost mereu apreciată. A mai participat în urmă cu 5 ani la altă emisiune cunoscută, ”Românii au talent”. Atunci a interpretat piesa Memories a lui Nicole Cherry.

La puțin timp după acea emisiune, Cătălin Măruță, i-a făcut o surpriză de proporții. Acesta a invita-o în emisiunea ”Happy Hour”, unde a întâlnit-o pe cea a cărei melodie a interpretat-o și cu care a susținut un mini duet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI