Ștefan Bănică jr, imagine rară cu cel mai mic băiat al său. A apărut fără Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică jr, imagine rară cu cel mai mic băiat al său. A apărut fără Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică jr, imagine rară cu cel mai mic băiat al său. A apărut fără Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr a postat câteva imagini cu fiul lui cel mic. Discret din fire, cântărețul și-a surprins fanii cu fotografii cu băiețelul pe care îl are împreună cu Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică jr, imagine rară cu cel mai mic băiat al său

Fără să îi arate chipul, Ștefan Bănică Jr. a împărtășit cu prietenii din mediul online un videoclip emoționant cu micuțul Alexandru. Îmbrăcați aproape la fel, cu o pereche de pantaloni de culoare roșie, micuțul și tatăl lui s-au plimbat prin parc și s-au distrat.

Artistul a vrut să le arate fanilor că își petrece timp alături de familia lui și că are o relație frumoasă cu micuțul Alexandru.

„Jogging❤️ / La o discuție … 😍, a scris Ștefan Bănică jr. în dreptul videoclipului postat.

Imaginile au strâns rapid sute de like-uri, iar soția lui a distribuit la rândul său fotografiile pe contul ei de Instagram, arătându-și familia de care este mândră.

Lavinia Pîrva a devenit mamă în urmă cu doi ani, când Alexandru a venit pe lume, făcându-și partenerul tătic pentru a treia oară.

Ștefan Bănică Jr. are trei copii din trei relații

Artistul mai are un băiat de 19 ani pe nume Radu Ștefan și o fetiță alături de Andreea Marin, pe nume Violeta, în vârstă de aproape 15 ani. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în urmă cu opt ani, după șapte ani de căsnicie.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică…

Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, spunea Andreea Marin despre fiica ei.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au decis să nu își arate copilul pe rețelele sociale, ei preferând să posteze doar imagini în care celui mic nu i se vede fața.

Cu toate acestea, cântăreața a postat o imagine cu fiul ei, în care internauții au observat că are părul blond.

„Copilul meu mă solicită total. Este genul de copil bombă cu ceas. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Doarme noaptea, ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru în lumea lui și mă simt extraordinar de bine”, spunea Lavinia Pîrva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI