STB reduce numărul autovehiculelor cu 25% începând de astăzi. Unde poți afla noul progam

STB reduce numărul vehiculelor cu 25%

Mijloacele de transport în comun din Capitală vor fi, începând de astăzi, mai puține cu aproximativ 25%. Este hotărârea pe care regia de transport a luat-o pentru a reduce riscul îmbolnăvirilor în rândul călătorilor. STB dă asigurări bucureștenilor că nicio linie nu va fi suspendată ori desființată.

Noul program al mijloacelor de transport în comun

Noul program al mijloacelor de transport în comun este disponibil pe site-ul instituției, (www.stbsa.ro). Aici locuitorii Capitalei se vor putea informa cu privire la orele de trecere ale tramvaielor și autobuzelor prin stații. În același timp, pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, se recomandă utilizarea aplicaţiei InfoSTB. În plus, STB le recomandă călătorilor să utilizeze, în mod special încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

STB continuă procesul de decontaminare în miljoacele de transport/INQUAM_Photos_Octav_Ganea
STB continuă procesul de decontaminare în miljoacele de transport/INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Continuă decontaminarea vehiculelor de transport în comun

Societatea de Transport în Comun București anunță că va continua procesul de decontaminare a tuturor autovehiculelor aflate pe traseu cu trecere de două ori pe zi. Substanțele folosite în acest scop au în componență clor și sunt special create pentru distrugerea virusurilor, mai spun reprezentanții instituției.

Pe de altă parte, societatea aminteşte că activitatea directă de relaţii cu publicul a fost suspendată până la o dată care va fi comunicată ulterior. Ca urmare a acestei decizii, vor exista următoarele metode de contact: pentru informaţii generale sau sesizări referitoare la programul de circulaţie – la telefon +40219391, pentru informaţii şi sesizări referitoare la titlurile de transport (plata prin intermediul telefonului mobil, plată online, carduri STB, centre de vânzare etc) – la telefon +40213365650/interior 30 sau interior 31; +40213074180; +40213111398; pentru informaţii şi sesizări referitoare la corpul de control – la telefon +40214503952; pentru avize edilitare, închiriere vehicule, obiecte pierdute, răspunsuri la petiţii şi adrese, angajări, pensionări, cursuri de formare profesională – la telefon +4021 307 4426, potrivit comunicatului instituției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI