Stațiunea de pe litoral care oferă cazare la corturi de lux. Ai sta aici?

Stațiunea de pe litoral care oferă cazare la corturi de lux. Ai sta aici?
Stațiunea de la noi care oferă cazare la corturi de lux.

Sezonul estival 2022 pare să nu fie deloc unul profitabil până în acest moment. Mulți dintre români și-au îndreptat din nou privirea spre opțiunile departe de meleaguri, așa că doar câțiva au mai ales stațiunile de la noi pentru concediul de vară din cauza prețurilor mari. Cu toate astea, există și câteva oferte pentru cei mai puțin conformiști și care doresc să petreacă un sejur la noi la malul mării Negre. O stațiune oferă cazare la corturi de lux.

Stațiunea care oferă cazare de corturi: detalii

Sezonul 2022 a fost mult așteptat de oameni, dar cu toate astea nu pare a fi unul profitabil pentru cei care activează în domeniul HORECA. De asemenea, hotelurile ocupate într-o proporție redusă și nisipul gol spun același lucru. Cu toate astea, mai există și oameni care nu au spus adio destinațiilor de la noi pentru altele de vis care sunt departe de meleaguri.

Unii mai puțin conformiști care doresc să petreacă un seruj la malul mării Negre au la dispoziție acum și cazarea la corturi de lux. Camping-ul este alternativa pentru hotel sau pensiune pentru stațiunea Năvodari. Mulți dintre români adoră să petreacă din ce în ce mai mult timp în aer liber, iar acum pare că un număr mare dintre aceștia au găsit locul perfect pentru asta.

Cât costă cazarea pentru o cameră?

În Năvodari au parte de camping-uri imense cu ieșire la plajă. Unul dintre ele arată ca un orășel și include baruri și magazine. De asemenea, tot aici te poți bucura de restaurante, o parcare privată, bar și o grădină superbă.

O astfel de cameră de familie la cortul de lux cu aer condiționat și wifi gratuit costă 4.000 de lei pe zi, iar o cameră pentru două persoane se închiriază cu 1.600 de lei.

Prețurile pentru cazarea de lux din natură sunt destul de piperate, motiv pentru care au fost aduse în prim-plan și alte opțiuni. O cină în familie ar costa aici, în medie, 500 de lei. Stațiunea mai dispune și de multe cluburi sau terase, zone de camping-uri cu mult spațiu verde și loc de joacă pentru copii.

Taxa pentru o singură zi este de 16 lei, iar pentru parcare doar 8 lei. Ai mai jos alte variante pentru camping din toată țara. Poți alege să vii aici alături de familie pentru câteva clipe relaxante și liniștite.

  • Cele mai frumoase locuri de camping din România

Camping Valea Iarului
Țara nomadă
Camping fain
Vama Veche
Năvodari
Eforie Nord