Starlin a făcut anunțul după revenirea în România. Cine va ajunge în finala Survivor România

Starlin a făcut anunțul după revenirea în România. Cine va ajunge în finala Survivor România
Starlin a facut anuntul dupa revenirea in Romania

S-a întors în România și a spus tot. Starlin nu s-a putut abține și a dezvăluit cine crede el că va ajunge în finala Survivor România. Cine sunt concurenții de la Faimoși pe care Pantera îi vede apropiindu-se de marele trofeu al sezonului doi. Cine este favoritul său de la Războinici. Nu este vorba despre Sorin.

Starlin a făcut anunțul după revenirea în România

Vestea că Starlin a părăsit Survivor România a adus multă tristețe în sufletele Războinicilor. Nimeni nu se aștepta ca Albert Oprea să-l nominalizeze pe el în consiliul de săptămâna trecută de la Survivor.

Cu toate acestea, cel supranumit Pantera a avut parte de o ieșire spectaculoasă. Baschetbalistul și-a luat rămas bun atât de la Războinici cât și de la Faimoși, părăsind cu ochii în lacrimi competiția din Republica Dominicană.

Întors în România, Starlin a fost așteptat de către familie și prieteni la aeroportul Henri Coandă din București. Fostul Războinic a spus că nu va uita niciodată experiența Survivor și cât de mult l-au afectat plecările Mariei de la Războinici și a lui Cătălin Moroșanu, cel cu care a avut un duel consacrat la Survivor România.

„Am emoții foarte mari. Nu am fost cu scopul să câștig competiția, ci să demonstrez că orice este posibil în viață. Nu am niciun regret. Nu m-am gândit niciodată să plec. Mai greu pentru mine a fost când au plecat anumiți concurenți. Plecarea Mariei, plecarea lui Cătălin Moroșanu m-a rupt, indiferent că era rivalitate.

Cine crede Starlin că va câștiga Survivor România

Cât despre cine va câștiga competiția Survivor România și marele trofeu al sezonului, Starlin nu s-a pronunțat exact. Cu toate acestea, Pantera a zis că îi vede în finală pe Marius Crăciun, Zanni și Elena Marin de la Faimoși.

Prietenia lui cu Sorin Pușcașu este una bine cunoscută de toată lumea. Deși îl respectă și îl admiră, Starlin a declarat că este sceptic în privința amicului său, deoarece el susține că pe Sorin îl apasă anumite lucruri care l-ar putea împiedica să ajungă în marea finală.

„Acolo toți care sunt, din punctul meu de evdere mai vechi, au dreptul să câștige. După cum văd eu, de la Războinici să fie Marius la final. Îmi doresc din suflet să fie Sorin la final, dar sunt alte lucruri care îl apasă pe el. De la Faimoși îi văd cu siguranță pe Zanni și pe Elena, 100%”, a declarat Starlin, în exclusivitate pentru Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI