Averea lui Bogdan Urucu de la Survivor România. Ce apare în declarația Războinicului

Averea lui Bogdan Urucu de la Survivor România. Ce apare în declarația Războinicului
Averea lui Bogdan Urucu de la Survivor Romania

Noi concurenți au aterizat în Republica Dominicană la timp pentru a stârni spiritele de la Survivor România. De două zile, echipa Războinicilor se bucură de doi membri noi, Adelina și Bogdan, ce au venit să umple golul lăsat de plecarea lui Starlin de săptămâna trecută. Cine este polițistul Bogdan Urucu și ce apare în declarația Războinicului. 

Averea lui Bogdan Urucu de la Survivor România

Bogdan Urucu este agent principal la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. La 32 de ani, Războinicul este un reprezentant mândru al noii generații de apărători ai legii.

Deși nu are înfățișarea tipică a unui organ al legii, având o apariție impresionantă, cu părul lung, barbă și brațele acoperite de tatuaje, Bogdan Urucu face senzație pe străzile din Capitală nu pe patru, ci pe două roți, Războinicul fiind un împătimit al motocicletelor. Polițistul este căsătorit și are o declarație de avere impresionantă.

Chiar dacă nu se cunoaște salariul său sau cel al soției sale, potrivit declarației de avere Bogdan Urucu deține un apartament de 70 mp împreună cu partenera sa de viață, în Ilfov, imobil cumpărat în anul 2015. De asemenea, concurentul de la Survivor mai are un autoturism Audi vechi de 9 ani și o motocicletă Yamaha fabricată în anul 1998.

De ce a venit Bogdan Urucu la Survivor România

Încă din primele zile, Bogdan a dovedit că are toate calitățile necesare pentru a face performanță în competiția Survivor România. Rezistența, forța fizică, psihicul tare și concentrarea de la finalul jocurilor sunt atuurile pe care polițistul le-a scos din mânecă pentru a-și consolida poziția în echipa Războinicilor.

Sorin, Andrei, Marius, Sindy, Maria și Albert i-au făcut o primire călduroasă noului Războinic, primindu-l cu brațele deschise, după ce a fost eliminat Starlin în consiliul de săptămâna trecută. Bogdan Urucu este convins că a făcut cea mai bună alegere atunci când a acceptat provocarea de a veni la Survivor, concurs în care așteaptă să-i fie testate limitele.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.

Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a declarat cel mai nou dintre Războinici de la Survivor, conform wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI