Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați. Ce se întâmplă cu soțul Valentinei Pelinel

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați. Ce se întâmplă cu soțul Valentinei Pelinel
Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați

A fost condamnat la 7 ani și șase luni de închisoare, din care a făcut 5 ani și o lună. Fostul acționar de la Dinamo va executa restul pedepsei în libertate. La o săptămână după ce a ieșit din pușcărie, Cristi Borcea s-a internat într-o clinică de detoxifiere, dat fiind că problemele sale de sănătate s-au acutizat cât timp a stat închis. Acum, potrivit surselor Impact.ro, afaceristul trece prin clipe grele.

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați

Magistrații Tribunalului Ilfov au respins pe 6 ianuarie ca nefondată contestația formulată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție la decizia inițială de eliberare a Judecătoriei Sector 4 și au hotărât punerea în libertate a lui Cristian Borcea. Instanța i-a admis definitiv cererea de liberare condiționată,  astfel că afaceristul va executa restul pedepsei în libertate. Fostul acționar este supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați. Ce se întâmplă cu soțul Valentinei Pelinel
Familia lui Cristi Borcea

După ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a ajuns într-un suflet acasă, pentru a-și vedea copiii și nevasta. La o săptămână după eliberarea din închisoare, Borcea a plecat în Ungaria, din cauza unei boli. Fostul acționar de la Dinamo a confirmat că a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta, dar nu a menționat boala despre care este vorba.

„ Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea”, povestea Borcea la acea vreme.

”Este disperat să redevină un om puternic”

A revenit în țară, apoi a dat o fugă până la munte, împreună cu familia. Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap, acum fiind dispus să meargă oriunde în lume pentru a se trata, cu speranța că va reveni omul de odinioară.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Cristi este disperat să redevină un om energic, puternic!”

După ce a observat că se simte din ce în ce mai rău, Borcea a cerut ajutorul nașului său, afaceristul Marius Vizer. „Cristi a fost plecat la Budapesta câteva zile. Încearcă să găsească cele mai bune clinici din Europa, care să îl ajute să-și recupereze sănătatea. Pentru stările de anxietate, cu siguranță va apela la un tratament homeopat”, au dezvăluit aceleași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI