Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui. Mihaela i-a luat fața Valentinei

Cristi Borcea împlinește, în această vineri, vârsta de 50 de ani. Cu acest prilej, atât actuala sa parteneră de viață, cât și fost soție, au decis să îi arate prețuirea. Fostul acționar al Dinamo își sărbătorește aniversarea, fiind născut pe 17 ianuarie 1970, în județul Gorj. Atât Valentina Pelinel, cu care acesta are trei copii, dar și fosta lui soție, Mihaela, i-au transmis mesaje foarte emoționante.

Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui

Omul de afaceri român are parte de foarte multă dragoste din partea persoanelor din viața sa, după cum au mărturisit-o și manechinul, alături de fosta lui soție, prin diverse postări, în mediul online. Valentina Pelinel a făcut publică o fotografie nevăzută până în prezent cu ea și Cristi Borcea, în varianta alb-negru a imaginii, pe Facebook. În respectiva imagine, manechinul apare într-o ipostază drăgăstoasă, fiind surpinsă în brațele afaceristului.

Ce mesaje emoționante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viața lui. Mihaela i-a luat fața Valentinei
Atât Valentina Pelinel, cât și Mihaela Borcea, au postat mesaje aniversare pentru fostul acționar Dinamo

„La mulți ani, dragostea mea!”, a scris Valentina Pelinel, alături de o poză cu frumosul cuplu, pe care a postat-o pe contul oficial de Facebook.

La rândul său, prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, nu a lăsat nici ea să treacă aniversarea acestuia de 50 de ani, fără să marcheze cum se cuvine momentul. Aceasta a publicat pe Instagram o imagine prin care a reușit să surprindă. În acea poza, se regăsesc atât fostul ei soț, dar și băieții celor doi. Internauții au remarcat rapid cât de mult au crescut aceștia, fiind adulți în toată regula.

Mihaela i-a luat fața Valentinei

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiască totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea, îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească! La mulți ani minunați!”, a fost mesajul Mihaelei Borcea, care a însoțit imaginea emoționantă.

Mai mult, Alina Vidican, cea care i-a devenit a doua soție lui Cristi Borcea, s-a confruntat de curând cu probleme de ordin legal, în Miami. Cei doi s-au cunoscut în 2003, iar blondina a renunțat la cariera de manechin pentru a avea o relație cu acesta, până în anul 2011. Pe atunci, fostul acționar de fotbal a hotărât să divorțeze, oficial, de Mihaela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI