Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut toate motivele să tremure de frică

Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut toate motivele să tremure de frică

Alina Vidican a avut parte de probleme, la Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea a întâmpinat o situație nu tocmai plăcută, pe parcursul ultimelor luni. Lucrurile par să se fi îndreptat în prezent, în acest sens, dar blondina a primit o astfel de lecție, chiar la început de an.

Probleme pentru Alina Vidican la Miami

Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost nevoită să înfrunte o problemă pe care o avea cu magistrații din Statele Unite ale Americii. De asemenea, fostul fotomodel a trebuit să aibă mai multă grijă la modul în care șofează. A fost atenționată în acest sens și de către autoritățile americane. Totuși, de curând, aceasta a fost iertată, în urma unei decizii venite din partea judecătorilor din Miami. În acest mod, Alina Vidican s-a mai liniștit, pentru că orice problemă ar fi putut să o aibă cu legea ajunsese să o acapareze în totalitate.

Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut toate motivele să tremure de frică
Alina Vidican, ex-soția lui Cristi Borcea, a avut parte de câteva probleme de natură legală, în SUA

Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut toate motivele să tremure de frică, pentru că a avut probleme cu autoritățile din Statele Unite ale Americii. Vedeta s-a simțit ca pusă sub lupă, deoarece a fost nevoită să treacă prin luni de zile de procese, dar și amânări, din partea instanței de judecată.

Fostul manechin a avut toate motivele să tremure de frică

Potrivit celor de la wowbiz.ro, fosta parteneră a lui Cristi Borcea a făcut un apel, iar astfel a putut să se mai liniștească, pentru că a primit și răspunsul. Nu doar atât, pentru că Alina s-a văzut scăpată și de un viitor posibil dosar penal. Ar fi riscat o astfel de situație îngrijorătoare, dacă nu făcea demersurile legale necesare.

Și emoțiile au fost foarte mari pentru cea care i-a fost soție fostului acționar de la Dinamo, pentru că a fost găsită vinovată pentru imprudențe la volan. Modul în care a șofat i-a adus necazuri, dar aflată departe de țară, Alina Vidican a trebuit să se descurce de una singură. Vedeta deține un model de Porsche, în Miami, și a fost de curând iertată pentru faptul că a condus necorespunzător și a primit o amendă. Sancținea este una destul de medie, fiind voba de suma 175 de dolari, adică 750 de lei.

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari, fiind cununați de către Gigi Becali și soția lui, Luminița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI