02 feb. 2022 | 22:45

Câte pensii are Alexandru Arșinel, de fapt. Românii s-au revoltat când au văzut sumele colosale

Monden
Câte pensii are Alexandru Arșinel, de fapt. Românii s-au revoltat când au văzut sumele colosale
Alexandru Arșinel se bucură de o avere numai din pensii

Alexandru Arșinel se bucură de pensii uriașe. Cunoscutul actor a reușit ca la bătrânețe să-și aranjeze lucrurile pentru ca nimic pe plan financiar să nu-i aducă bătăi de cap. Mulți dintre fanii acestuia nu știau că are o avere consistentă și că dispune de sume lunare la care unii doar visează. Românii au rămas fără cuvinte când au aflat ce penii are cunoscutul artist din epoca de aur a teatrului românesc.

Câte pensii are Alexandru Arșinel: unii doar visează la astfel de sume

Alexandru Arșinel se luptă cu anii și cu problemele de sănătate din cauza vârstei, dar în timpul acesta nu are de ce să-și facă griji pe plan financiar. Acesta se bucură de o bătrânețe mai mult decât liniștită din acest punct de vedere.

Actorul renumit ar avea mai multe surse de venit, printre care salariul de 79.366 lei de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pentru funcția de director adjunct pe care o mai păstrează încă puțin timp. De asemenea, în buzunare îi mai intră și 20.120 de lei din drepturile de proprietate intelectuală.

Românii au rămas fără cuvinte când au auzit că vedeta se bucură de nu mai puțin de trei pensii: de revoluționar – 33.720, pensie normală – 73.512 lei, iar cea de handicap grad 2 – 10.800 lei. Majoritatea internauților s-au arătat extrem de revoltați cu privire la salariul mediu net al unui român în comparație cu orice sumă menționată mai sus.

„«Amărâtul»” ăsta are în total 302.290 lei fără pensia soției”, „Cum să iubești banii de la stat. Un om educat se retrăgea de mult”, „Oricum este foarte mult și nu trebuie să se vaite, să lase și pe alții”, „Păcat, s-a făcut de râs”, „Are și venituri de handicap și de revoluționar și de director”, „Are peste 100.000 euro anual doar de la stat!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

„Mă deranjează mai mult că m-a tratat total…”

Amintim că marele actor nu a fost dat afară din Teatrul de Revistă, ci doar nu i s-a mai prelungit mandatul ca director, în urma deciziei primarului Capitalei. Alexandru Arșinel este încă extrem de dezamăgit de hotărârea oficialului și susține că l-a deranjat foarte mult.

„(…) Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul… ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor”, a spus Alexandru Arşinel în cadrul emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro