Câte pensii are Alexandru Arșinel, de fapt. Românii s-au revoltat când au văzut sumele colosale

Câte pensii are Alexandru Arșinel, de fapt. Românii s-au revoltat când au văzut sumele colosale
Alexandru Arșinel se bucură de o avere numai din pensii

Alexandru Arșinel se bucură de pensii uriașe. Cunoscutul actor a reușit ca la bătrânețe să-și aranjeze lucrurile pentru ca nimic pe plan financiar să nu-i aducă bătăi de cap. Mulți dintre fanii acestuia nu știau că are o avere consistentă și că dispune de sume lunare la care unii doar visează. Românii au rămas fără cuvinte când au aflat ce penii are cunoscutul artist din epoca de aur a teatrului românesc.

Câte pensii are Alexandru Arșinel: unii doar visează la astfel de sume

Alexandru Arșinel se luptă cu anii și cu problemele de sănătate din cauza vârstei, dar în timpul acesta nu are de ce să-și facă griji pe plan financiar. Acesta se bucură de o bătrânețe mai mult decât liniștită din acest punct de vedere.

Actorul renumit ar avea mai multe surse de venit, printre care salariul de 79.366 lei de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pentru funcția de director adjunct pe care o mai păstrează încă puțin timp. De asemenea, în buzunare îi mai intră și 20.120 de lei din drepturile de proprietate intelectuală.

Românii au rămas fără cuvinte când au auzit că vedeta se bucură de nu mai puțin de trei pensii: de revoluționar – 33.720, pensie normală – 73.512 lei, iar cea de handicap grad 2 – 10.800 lei. Majoritatea internauților s-au arătat extrem de revoltați cu privire la salariul mediu net al unui român în comparație cu orice sumă menționată mai sus.

„«Amărâtul»” ăsta are în total 302.290 lei fără pensia soției”, „Cum să iubești banii de la stat. Un om educat se retrăgea de mult”, „Oricum este foarte mult și nu trebuie să se vaite, să lase și pe alții”, „Păcat, s-a făcut de râs”, „Are și venituri de handicap și de revoluționar și de director”, „Are peste 100.000 euro anual doar de la stat!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute.

„Mă deranjează mai mult că m-a tratat total…”

Amintim că marele actor nu a fost dat afară din Teatrul de Revistă, ci doar nu i s-a mai prelungit mandatul ca director, în urma deciziei primarului Capitalei. Alexandru Arșinel este încă extrem de dezamăgit de hotărârea oficialului și susține că l-a deranjat foarte mult.

„(…) Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul… ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor”, a spus Alexandru Arşinel în cadrul emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3.