Spotify schimbă regulile pentru Adele. Inovația care a apărut după ultimul album al artistei

Spotify schimbă regulile pentru Adele. Inovația care a apărut după ultimul album al artistei
Spotify aduce noi reguli pentru Adele!

Adele a schimat regulile pe Spotify! Fanii artistei au parte de o modificare neașteptată ce vine în vizorul acestora după lansarea noului album al starului. Ce schimbare are loc? Cântăreața a venit în special cu această cerere.

Adele a făcut Spotify să schimbe regulile

Adele este una din cele mai cunoscute și iubite artiste din lumea întreagă din zilele noastre. Vedeta are un anumit fel în care face lucrurile, lucru care o deosebește de alte staruri.

Concret, solista crede că melodiile de pe un album trebuie să fie ascultate într-o ordine specificată de ea, iar acum alături de gigantul de streaming urmează ca albumul ei să fie auzit de fani întocmai după dorințele vedetei.

Spotify a fost de acord cu această dorință a blondinei. Albumul său cu numărul patru denumit ’30’ nu mai are buton de redare aleatorie pentru că nu mai este o opțiune pentru ascultarea seriei de melodii pe Spotify. Ascultătorii trebuie să ia la rând piesele în ordinea dictată de cea care le interpretează.

„Aceasta a fost singura cerere pe care am avut-o în industria noastră în continuă schimbare! Nu creăm albume cu atâta grijă fără niciun motiv. Arta noastră spune o poveste, iar poveștile noastre trebuie ascultate așa cum ne-am propus. Mulțumim Spotify pentru ascultare.” a scris Adele pe Twitter.

„Suntem încântați să vă spunem că am început să lansăm o nouă funcție”

Mai mult decât atât, se pare că Spotify a fost mai mult decât încântat și i-a răspuns mai apoi cântăreței la tweet cu ‘orice pentru tine’.

„Așa cum a menționat Adele, suntem încântați să vă spunem că am început să lansăm o nouă funcție Premium, care a fost solicitată de mulți utilizatori, cât și de artiști. Pentru acei utilizatori care încă doresc să aleagă un album, pot accesa Vizualizarea în redare acum și pot selecta comutatorul de amestecare.

Ca întotdeauna, vom continua să repetăm produsele și funcțiile noastre pentru a crea cele mai bune experiențe atât pentru artiști, cât și pentru fanii lor”, a declarat un purtător de cuvânt al Spotify pentru CNN.

Acultătorii premium pot să amestece melodiile individuale dacă doresc, dar fanii înrăiți i-au mulțumit și au mărturisit că nu vor asculta niciodată un album în mod aleatoriu, mai ales când este vorba despre prima ascultare.

Amintim că relația dintre Adele și Spotify nu a fost întotdeauna bună. Ea a decis să evite platforma de streaming în momentul în care a lansat albumul ’25’, spunând că este „un pic de unică folosință” și „muzica ar trebui să fie un eveniment”. Acel album a fost ulterior adăugat și el pe Spotify.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI