Sportivă celebră din Franța, bătută de soțul ei. Bărbatul îi era și antrenor, Poliția a intervenit de urgență

Sportivă celebră din Franța, bătută de soțul ei. Bărbatul îi era și antrenor, Poliția a intervenit de urgență
O sportivă din Franța, bătută cu brutalitate de soț

O sportivă extrem de cunoscută din Franța a fost bătută cu brutalitate de către soțul ei. Bărbatul îi era și antrenor. Despre cine este vorba și cum s-a ajuns în acest punct? Poliția a intervenit de urgență pentru a o scăpa pe femeie de agresor.

Sportivă din Franța, bătută de soțul care îi era și antrenor

Caz extrem de grav în sportul mondial! O campioană a fost agresată de soțul ei. Concret, este vorba despre franțuzoaica Margaux Pinot care și-a reclamat antrenorul la poliție, după ce acesta a bătut-o cu brutalitate. Antrenorul este și fostul membru al echipei franceze de judo.

Alain Schmitt a fost arestat în noaptea dintre sâmbătă și duminică la Seine-Saint-Denis pentru violență domestică. Tânăra în vârstă de 27 de ani a primit nenumărate lovituri în zona feței de la partenerul de viață care o și antrenează.

„Am fost victima unui atac în propria casă din partea partenerului”

Bărbatul se afla în stare de ebrietate în acele momente. În urma loviturilor, aceasta a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Campioana a oferit prima reacție despre coșmarul pe care l-a trăit.

Pinot a confirmat că a fost victima unui atac în propria locuință. Totul a pornit de la un scandal și de la un șir de insulte, ulterior partenerul său a trecut la fapte și a început să o lovească puternic în repetate rânduri.

„Am crezut că voi muri”

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni la domiciliul meu de către soțul și antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnii, iar capul meu s-a lovit de mai multe ori de pământ.

Și, în cele din urmă, am fost strangulată. Am crezut că voi muri. Am mai multe răni, inclusiv un nas spart și 10 zile de întrerupere temporară a activității. Astăzi, justiția a decis să îl elibereze.

Ce valoare are apărarea lor calomnioasă în fața rănilor mele și a sângelui împrăștiat pe podeaua apartamentului meu? Ce a lipsit? Moartea la sfârșit, poate? Probabil că judo-ul a fost cel care m-a salvat”, a reacționat sportiva pe Twitter.

Soțul sportivei neagă acuzațiile

Sportiva l-a reclamat pe bărbat autorităților, iar procesul a avut deja prima înfățișare. Schmitt a negat toate acuzațiile și a declarat în fața magistraților că: „Nu am lovit nicio femeie în viața mea”, conform Le Progres.

Reprezentanții antrenorului au invocat autoapărare, varianta lor sunând cu totul altfel decât cea a sportivei. Coform avocaților lui, campioana și-a atacat partenerul, forțându-l să răspundă la anumite întrenări.

Curtea i-a dat dreptate bărbatului și nu l-a condamnat pentru atac pe motiv că nu există suficiente probe împotriva sa. Procurorii au decis să facă apel, ducând astfel procesul mai departe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI