Cove, acuzat de violență domestică de fosta soție. Ce bătaie i-a aplicat după ce a născut

Cove, acuzat de violență domestică de fosta soție. Ce bătaie i-a aplicat după ce a născut
Prima soție a lui Cove îl acuză că a bătut-o

Cove, sau pe numele real Gabriel Coveșeanu, este vedeta care în fiecare dimineață poate fi urmărit la PRO TV. Dar, puțină lume își mai aduce aminte de vremurile când era căsătorit cu Maria Movileanu, în urmă cu aproximativ 10 ani. Motivele divorțului au fost halucinante, Maria Movileanu făcând dezvăluirile.

Cove, de la actorie la televiziune

Cove, sau Gabriel Coveșeanu, are o carieră deja consacrată, cel puțin în televiziune. Ajuns la 46 de ani, și actor la bază, și-a început cariera în televiziune alături de Andreea Marin. A fost asistentul celebrei moderatoare, la celebrul show din TVR, ”Surprize! Surprize!”.

Ulterior a devenit, din 2015, principala prezență masculină la PRO TV, în emisiunea ”Vorbește Lumea”. Ca actor are câteva spectacole și producții cinematografice. În 2018 a fost și managerul teatrului ”Ion Creangă”, dar ca director interimar.

Acum are o familie frumoasă, alături de cea de a doua soție, Florentina, care i-a dăruit doi băieți. Numai că viața sa personală nu a fost întotdeauna una fericită. Cu mai bine de 10 ani, în urmă, Cove a mai fost căsătorit pentru doi ani cu Maria Movileanu.

Divorțul cu scandal de Maria Movileanu

Timp de doi ani Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu, numai că divorțul a venit la fel de repede. În urma acestui mariaj a apărut pe lume și un băiețel, iar motivul divorțului Maria Movileanu avea să-l scoată la iveală. Conform acesteia Cove ar fi supus-o violenței domestice, acesta fiind motivul pentru care Maria Movileanu l-ar fi părăsit pe Cove.

”La bătaia de acum câteva zile, Cove m-a lovit cu pumnul în cap fără să ţină cont că-l ţineam în braţe pe Bogdan, băiatul nostru. Nu am nici un martor, există totuşi o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violenţă.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat îşi poate lovi soţia, care-şi ţinea copilul în braţe, la numai două luni după ce a devenit tată. Şi nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezenţa unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului.”, declara Maria Movileanu în urmă cu 10 ani.

”Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii”

Acuzațiile grave ieșite în spațiul public l-au determinat pe actor să reacționeze. Cove a decis să nu se implice, la acel moment, foarte mult în ceea ce fosta soție declara. De altfel Cove declara atunci că ”nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii”.

”Am citit cu stupoare declaraţiile Mariei date către presă. Nu vreau să intru în acest joc murdar al fostei mele soţii. Explicaţia pentru apariţia acelei scrisori deschise e că eu, în urmă cu două săptămâni, am decis să cer în instanţă dreptul de a avea acces la copilul meu.

Drept ce mi-a fost în permanenţă limitat şi îngrădit de fosta soţie.”, spunea Cove despre declarațiile fostei soții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI