Speak și Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza trădării de la Asia Express

Speak și Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza trădării de la Asia Express
Replici spumoase intre Speak si Sorin Bontea pe marginea Asia Express

Speak și Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza trădării de la Asia Express. Ce se întâmplă între cei doi colegi de emisiune, citiți în rândurile de mai jos.

Speak și Sorin Bontea s-au certat în fața fanilor. Motivul, unele neajunsuri de la Asia Express

Între Sorin Bontea și Speak au loc replici acide pe internet, cauza fiind trădarea de la Asia Express.  Nici la un an de competiția Asia Express, cele două echipe finaliste încă nu și-au reglat conturile.

Astfel, Speak și Sorin Bontea au avut un schimb de replici în mediul online vizavi de tot parcursul lor în cadrul show-ului de la Antena 1. Mai în glumă, mai în serios, cei doi foști rivali Asia Expres și colegi la Chefi la cuțite s-au ”înțepat” unul pe celălalt.

Antena 1 a început difuzarea sezonului 3 al Asia Express

Televiziunea din Băneasa a reluat redifuzarea sezonului trei al emisiunii Asia Express, astfel că cei doi concurenții și-au reamintit de parcursul lor în competiție și de întreaga experiență din emisiunea celebră.

De asemenea, Sorin Bontea și Speak au rememorat câteva momentecelebre, discuțiile dintre ei fiind foaret apreciate de inetrnauți.

Ce i-a reproșat Spek lui Sorin Bontea

”Cearta” celor doi a pornit pe rețelele de socializare, acolo unde Speak, care între timp a devenit co-prezentator Chefi la cuțite, alături de gina Pistol,  i-a reproșat lui Sorin Bontea că pe întreg parcursul Asia Expres i-a pus bețe în roate și a încercat să îl tragă la fund.

Dar mi-ai îngreunat traseul. Nu mi-ai zis numele la oamenii ăia, nu mi-ai dat săgețile și m-ai și vândut la ultima șansă, noroc că m-a salvat ultima ancoră, aia! Sau elefantul, ce era. Deci ai umblat cu fofârlica”, i-a spus Speak lui Sorin Bontea, pe Instagram.

Ce replică i-a dat Sorin Bontea lui Speak

Sorin Bontea nu s-a lăsat nici el la rândul lui și a venit cu o replică de zile mari pentru Speak.

Astfel, Sorin Bontea i-a spus lui Speak că marele lui noroc în cadrul concursului Asia Express a fost Ștefania, iar fără ea nu reușea să ajungă unde a ajuns, respectiv în finala emisiunii.

Sorin Bontea l-a făcut pe Speak puturos

Nu ți-am făcut nimica. Ai fost puturos tot sezonul, pe bune. Dacă nu era Șoarecul erai acasă de mult”, a fost replica lui Sorin Bontea.

Cei doi au râs mult în timp ce au depănat aminitirile Asia Expres, la fel de mult ca și fanii online ai lor, astfel că, normal, toată lumea a luat schimbul de replici ca pe o glumă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI