Reuniune de milioane după Asia Express! Ce au făcut Speak și Sorin Bontea, în culisele Chefi la Cuțite

Reuniune de milioane după Asia Express! Ce au făcut Speak și Sorin Bontea, în culisele Chefi la Cuțite
Ce au făcut Speak și Sorin Bontea în culisele Chefi la Cuțite?

Surpriză de proporții pentru fanii Asia Express și Chefi la Cuțite! Reuniunea de milioane a avut loc „acasă” la cunoscutul bucătar. Ce s-a întâmplat la show-ul de gătit?

Speak și Sorin Bontea, reuniune la Chefi la Cuțite

Mult așteptata reuniune a avut loc la Chefi la Cuțite. Cei care au acceptat marea provocare din Drumul Comorilor s-au întâlnit pe terenul prea bine cunoscut de marele chef. Filmările pentru un nou sezon au început, așa că producătorii se gândesc la fel și fel de surprize care să înlocuiască timpul în care a fost necesară amânarea concursului culinar. Desigur că s-a lăsat cu multe râsete, acum că liniștea e de partea lor, aventura din Asia a luat sfârșit, iar premiul a ajuns pe mâinile echipei care a avut noroc.

Cei doi prieteni au continuat cu o glumă începută pe Drumul Comorii, într-o etapă unde au trebui să facă schimbi de parteneri, iar cei doi au picat împreună. „Te lepezi de Ștefania?”, a întrebat Bontea. „Mă lepăd, da!”, i-a răspuns Speak, râzând. Nici bine nu a terminat fraza că Ștefania i-a răspuns cu grijă viitorului său soț. „Arunc cu adidasul în tine…”, i-a spus „Libelula”.

Bontea si Speak

Poate va era dor de noi? Speak

Publicată de Chef Sorin Bontea pe Marţi, 26 mai 2020

„Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte”

”La muncă, m-am angajat la 16 ani. Eram ajutor de bucătar. Cred că i-am cheltuit cu fetele, iar o parte i-am dat în casă, clar, pentru că aşa era la noi, se dădeau în casă banii. Ca în orice meserie, înveţi. Toţi au mai gătit ceva pe acasă, dar ea, ca meserie, o înveţi doar într-un restaurant când începi să o faci profesionist. Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte, ce e ăla Crăciun, vacanţe… Când lumea se distra, eu eram la muncă. Eu am stat foarte mult timp departe de familie din cauza meseriei, ceea ce nu e tocmai plăcut. Sunt momente în care preferi să fii acasă. Şi când sunt sărbătorile te întrebi: Merită? Unii consideră că merită, eu am considerat că merită, alţii că nu”
Sorin Bontea (Sursa: adevărul.ro)