Speak și Libelula regretă că au ajuns la Asia Express? ”Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici?”

Provocarile par să se țină lanț pentru Speak și Ștefania, pentru că au avut parte și de momente la care se așteptau mai puțin. În show-ul Asia Express, prezentat de Gina Pistol și difuzat pe Antena 1, cei doi concurenți au întâmpinat și aspecte deloc plăcute. Artistul și Libelula, așa cum mai este poreclită tânăra, au dat de greu și au simțit pe propria piele ce înseamnă cu adevărat o asemenea competiție.

Speak și Libelula regretă că au ajuns la Asia Express?

Speak și Libelula regretă că au ajuns la Asia Express? ”Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici?”
Speak și Ștefania au dat de greu, la Asia Express

Din cele mai noi declarații pe care le-au făcut, s-ar părea că Speak și Ștefania ar avea ceva regrete, pentru că au acceptat să vină la Asia Express. Mai mult, noul sezon îi va ține pe telespectatorii români cu sufletul la gură, sezoanele anterioare numărându-se printre preferințele publicului. În competiție se mai regăsesc Alex Velea și Mario Fresh, dar și Nico împreună cu fiica ei, sau chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

„Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici? Încă visez, am impresia că sunt în altă parte şi că ăsta e doar un vis! Şi îmi e foame!”, a mărturisit Speak, potrivit spynews.ro.

„Pentru ce s-a întâmplat până acum şi cum s-au petrecut lucrurile şi cât am putut să râdem. Uite, suntem pe malul oceanului Pacific!”, a completat și Ștefania.

Cursa pentru marele premiu de la Asia Express este în mod clar una plină de foarte multe provocări și obstacole. Artistul s-a plâns și în legătură cu condițiile de cazare din Filipine, dar și în ceea ce privește drumul comorilor. Acesta a devenit tot mai complicat, pe măsură ce înaintează și competiția de pe Antena 1. Pentru prima dată, în acest sezon, concurenții au început cursa de pe teritoriul României, iar mai apoi au urmat puncte precum Filipine și Taiwan, unde aceștia urmează să meargă.

Cine sunt concurenții din sezonul 3 Asia Express?

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • make-up artist-ul Alexandru Abagiu și Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul său, Cătălin Ionuț Rizea.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI