Speak, primele declarații despre nunta cu Ștefania. Logodna care a făcut istorie la Asia Express FOTO

Speak, primele declarații despre nunta cu Ștefania. Logodna care a făcut istorie la Asia Express FOTO
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania! Totul s-a întâmplat la Asia Express

Mare logodnă la Asia Express! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania! Imaginile surprinse în mijlocul competiției arătă fericirea lor. Iată cum a decurs singurul moment de acest gen din cadrul Drumului Comorii!

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania chiar la Asia Express

Cerere în căsătorie istorică la Asia Express! Speak s-a îmbărbătat bine, a așteptat momentul potrivit, iar mai apoi i-a cerut mâna iubitei sale. Un moment extrem de emoționant s-a creat în umbra iubirii lor. Cei doi au făcut ca toată atmosfera de competiție să dispară și toate discuțiile dintre colegi să fie înlocuite cu felicitări pentru frumosul lor eveniment. Totuiși, cântărețul nu a fost singurul care a știut de cerere. Acesta a avut încredere deplină în echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, care știau încă de la București că solistul venise pregătit bine.

Lacrimile de fericire au curs șiroaie pe obrazul Ștefaniei, nefăcându-se dispărute nici de pe chipurile unor colegi. Radu Vlăduț s-a emoționat extrem de tare la momentul acela încât și-a dat frâu liber sentimentelor. Speak a recunoscut că și-a dat seama de ceva vreme că Ștefania este aleasa inimii sale, doar că a vrut să aștepte un moment cu adevărat special pentru a o cere de soție, așa cum și-ar fi dorit și ea. „Dragii mei, să fiți fericiți”, le-a urat Gina Pistol celor doi îndrăgostiți.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania la Asia Express

„Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul”

„Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult”
Speak (Sursa: XNS)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI