Cerere în căsătorie, la Asia Express. Speak a cerut-o pe Ștefania. Motivul pentru care a ales acest moment

Cerere în căsătorie, la Asia Express. Speak a cerut-o pe Ștefania. Motivul pentru care a ales acest moment
Moment emoționant la Asia Express. Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak

Au mai rămas doar patru echipe în semifinala Asia Express, iar săptămâna viitoare vom putea urmări marea finală a show-ului care ne-a făcut să mai uităm de izolare. Speak și Ștefania formează un cuplu de trei ani de zile, și au format o echipă de senzație și în cadrul emisiunii. În ediția din seara aceasta, un moment emoționant va avea loc, în fața tuturor. Iată motivul pentru cei doi care au decis să facă pasul cel mare.

Cerere în căsătorie, la Asia Express

În ediția de astăzi, 14 aprilie, telespectatorii vor putea urmări unul dintre cele mai emoționante momente din istoria show-ului fenomen. Cei de la montaj l-au surprins pe Speak cum, după ce trece prin mai multe probe de foc alături de iubita lui și după o nouă cursă pentru ultima şansă, se apropie de ea și o cere în căsătorie.

Gestul bărbatului nu a lăsat-o fără cuvinte doar pe Ștefania, ci și pe prezentatoarea show-ul, Gina Pistol. În promoul emisiunii care va fi difuzată începând de la ora 20:00, se poate vedea cum Speak scoate ceva din buzunar (probabil un inel pe care l-a păstrat mult timp pentru a alege momentul potrivit), dar și reacția plină de uimire a Ștefaniei.

Speak: „Trebuie să fie unică treaba asta”

În momentul în care cântărețul îngenunchiază și o cere de soție pe Ștefania, exclamă: „Trebuie să fie unică treaba asta!“, iar bruneta, mirată şi plină de entuziasm, spune: „Nu, nu cred…!“.

O nouă nuntă la orizont. Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania la Asia Express
O nouă nuntă la orizont. Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania la Asia Express

Speak şi iubita lui, Ştefania, au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, fiind doi dintre cei mai amuzanți concurenți. Comentariile în mediul online nu au întârziat să apară, iar fanii i-au felicitat imediat.

Întrebat, într-unul dintre episoadele acestui sezon, dacă ea este aleasa, Speak a declarat fără să stea pe gânduri: „Ea e, e ce trebuie!“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI