Speak a făcut pagubă de 1.500 de euro la Asia Express. Cum a reușit să afecteze bugetul Antena 1

Speak a făcut pagubă de 1.500 de euro la Asia Express. Cum a reușit să afecteze bugetul Antena 1
Speak a făcut pagubă de 1.500 de euro la Asia Express, afectând astfel bugetul de la Antena 1

Speak a încurcat planurile producătorilor de la Asia Express. Cum a reușit cunoscutul cântăreț să facă pagubă de 1.500 de euro? Chiar Ștefania l-a dat de gol!

Speak, pagubă de 1.500 de euro la Asia Express

Echipa formată din Speak și Ștefania a fost una dintre cele mai îndrăgite. De asemenea, prietenia frumoasă pe care a avut-o cuplul cu Răzvan Fodor și Sorin Bontea a ieșit în relief în competiție. Cei doi amorezi se bucură acum de un număr chiar mai mare de fani, pentru că aventura de la Asia i-a făcut pe telespectatori să vadă exact cum sunt ei în realitate. Aceștia au trecut prin episoade de furie, panică, neputință și extaz. Cu toate astea, caruselul acesta de emoții i-a găsit tot împreună la finele competiției. Vedetele au reușit, însă, să nu ia atât de în serios un lucru pentru care ar putea costa acum scump. Solistul a făcut pierdută o stație, dar nu s-ar fi gândit cât valorează metoda prin care comunicau echipele cu Gina. Din greșeală, în cadrul unui vlog de pe canalul de YouTube al său, iubita lui a oferit detalii despre peripeția în cauză.

„Noi am pierdut o stație, dar cred că, de fapt, ai lăsat-o tu doar ca să nu o mai auzi pe Gina”, a spus Ștefania, nedându-și seama că l-a dat de gol pe iubitul ei care a cam rămas dator vândut producției. „Eeee, stația aia a costat doar 1.500 de euro. nu-i problemă, nu trebuie să ne dai banii chiar acum”, a replicat Gina răzând. La minutul 04:00 chiar Ștefan aduce în discuție subiectul mărturisindu-i iubitei lui Smiley că i-a urât intervenția prin stație atunci când îi dădea jos din mașini pentru a-și găsi un loc unde să doarmă.

“Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu”

 “Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”
Speak și Ștefania