Spaima trăită de Elena Marin înainte de Survivor România. Abia acum a recunoscut prin ce a trecut, de fapt

Spaima trăită de Elena Marin înainte de Survivor România. Abia acum a recunoscut prin ce a trecut, de fapt
Ce a pățit Elena Marin înainte de a pleca la Survivor. Abia acum a zis tot

Elena Marin a trecut printr-un adevărat coșmar înainte de a participa la Survivor România! Aceasta s-a făcut extrem de cunoscută în competiția desfășurată în Republica Dominicană, dar abia acum a recunoscut ce s-a întâmplat înainte de a ajunge în show.

Ce a pățit Elena Marin înainte de a participa la Survivor România. A trecut prin momente grele

Elena Marin a fost nevoită să își calce pe inimă și să plece la Survivor România. Înainte de a merge spre Republica Dominicană, vedeta a trăit o spaimă în relație.

Ea și iubitul său au avut multe probleme în pandemie, așa că totul a culminat în momentul în care Andrei a mărturisit că nu o să o aștepte să se întoarcă acasă.

„Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem.

Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam.

Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el.”, a spus Elena Marin pentru revista Viva!.

Elena Marin: ‘Speram ca lucrurile să stea altfel’

Vestea din partea iubitului a venit ca un trăznet pentru Elena Marin, ce spera ca o să aibă un viitor alături de alesul său.

Aceasta a sperat că Andrei o să se răzgândească, așa că a trăit o bucurie imensă când a primit un mesaj de la el în Republica Dominicană. Se pare că rugămințile i-au fost ascultate, astfel că partenerul ei se abia aștepta să o vadă întoarsă acasă.

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi.

Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel.

Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat.”, a mai zis fosta concurentă de la Survivor pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI