Soțul Mihaelei Cernea, bătut cu bestialitate de 3 bărbații. A fost lăsat inconștient în plină stradă

Soțul Mihaelei Cernea, bătut cu bestialitate de 3 bărbații. A fost lăsat inconștient în plină stradă
Costin Craioveanu ar fi fost bătut de trei indivizi și lăsat inconștient pe stradă

Nici bine nu a început anul 2022, că am avut parte de un prim scandal în showbiz-ul românesc. Fosta solistă a trupei Class, Mihaela Cernea, își acuza soțul, pe pictorul Costin Craioveanu, de agresiune și violență domestică. Ulterior artista cerea un ordin de restricție, pe data de 20 ianuarie. Cunoscut sub numele de „pictorul vedetelor”, Costin Craioveanu era surprins băut la volan, producând și un accident în cartierul Cotroceni din Capitală. Ulterior, avocatul acestuia afirma că la data accidentului, pictorul avea să fie agresat fizic și emoțional  de trei indivizi. Declarațiile se cam bat cap în cap. La câteva zile după, avea loc momentul de violență, pentru care soția sa a cerut ordinul de restricție.

Mihaela Cernea victima violenței domestice. Vedeta a cerut ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu

La jumătatea lunii ianuarie, Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, relata despre violențele la care fusese supusă de către Costin Craioveanu, soțul acesteia. Ca urmare a aestei situații, vedeta cerea un ordin de restricție pentru ea și pentru cei doi copii.

Conform declarațiilor, Costin Craioveanu, sub influența băuturilor alcoolice, nu numai că produsese un accident, dar a și bătut-o pe Mihaela Cernea. Ulterior incidentului, fosta solistă Class, a mers la IML unde a cerut un certificat medico-legal.

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 20 de ani, având împreună doi copii, o fată și un băiat, Leia, 14 ani, și Leon, 17 ani. Fosta solistă, astăzi ajunsă la 45 de ani, a decis să-și facă o afacere. Mihaela Cernea deține o sală de fitness și yoga, în zona Cotroceni, unde de altfel și locuiește.

„Am găsit un spațiu bun lângă casă, în cartierul Cotroceni. Acum îmbin utilul cu plăcutul în acest loc, pe care îl consider unul minunat.

Până să-l transform într-un loc plăcut, dedicat mișcării, timp de trei spătămâni am muncit la transformarea lui, cu trafaletele și alte minuni.”, povestea Mihaela Cernea, acum ceva timp.

Declarațiile avocatului se bat cap în cap

La o lună de la incidentele cu soția sa, și de la accident, avocatul pictorului Costin Craioveanu, făcea declarații cu privire la starea de sănătate a clientului său. Numai că, declarațiile sale și acțiunile întreprinse de clientul său, se cam bat ca în cap.

Conform avocatului, în zua accidentului, Costin Craioveanu ar fi fost bătut de trei indivizi și lăsat inconștient pe stradă. Ca urmare a acestui eveniment, mai spune avocatul, Costin Craioveanu avea „leziuni faorte grave, umărul său drept este imobilizat, nu mai poate picta. A suferit multpile contuzii, multiple vătămări și a fost lăsat inconștient pe asfalt. Umărul său drept a fost dizlocat”.

„Din data de 12 ianuarie și în prezent poartă o fasă, o orteză, pentru a fi imobilizat. Vă dați seama cât de mult îl afectează acest lucru zi de zi.

De asemenea, a fost lovit cu piciorul în față, a avut buza spartă, un dintre care necesită acum un implant pentru că a fost deplasat complet, a avut mai multe multe lovituri la nivelul membrelor”, declara avocatul lui Costin Craioveanu recent.

Întrebarea se pune, dacă într-adevăr era atât de accidentat, cum a mai fost în stare să-și agreseze soția atât de violent, încât aceasta să ceară ordin de restricție?