Soțul judecătoarei din Mureș, care s-a sinucis anul trecut, a fost găsit mort în casă. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Autor: Madalina Moraru - 13:28, 23 ian. 2020

Cazul șocant din Mureș, din urmă cu un an, când o judecătoare s-a sinucis, se repetă și în prima lună din 2020. Bărbatul a fost descoperit fără suflare chiar de fiul celor doi, care a alertat autoritățile. De asemenea, reamintim că judecătoarea a murit câteva zile mai târziu, pe patul de spital, după ce a fost găsită în stare gravă. Femeia încercase să își pună capăt zilelor și și-a tăiat gâtul.

Soțul judecătoarei din Mureș, care s-a sinucis anul trecut, a fost găsit mort în casă

Soțul judecătoarei se numea Silviu Cosmin Moldovan și era de meserie medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Climic Județean Mureș. Bărbatul avea 44 de ani și s-a spânzurat, fiind găsit fără suflare de către fiul său, Silviu. Poliția a fost alertată de către tânăr și din primele informații, momentele șocante s-ar fi petrecut într-un imobil de pe raza comunei Livezeni.

Soțul judecătoarei din Mureș, care s-a sinucis anul trecut, a fost găsit mort în casă. Ce s-a întâmplat cu bărbatul
Soțul judecătoarei din Mureș s-a spânzurat, fiind găsit de fiul celor doi

Poliția Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului a fost anunțată în acest sens, despre suicidul bărbatului. Soțul judecătoarei din Mureș a fost găsit mort și cel care a făcut descoperirea macabră a fost fiul său, Silviu. Acesta a intrat în stare de șoc atunci când a realizat toate cele întâmplate și a sunat după ajutor, la 112. Primele indicii oferite de autorități au fost că bărbatul s-a spânzurat. La fața locului au sosit echipaje de poliție, de jandarmerie, dar și pompierii, care au intrat în locuința familiei.

Trupul neînsuflețit al medicului Silviu Cosmin Moldovan a fost preluat de către un echipaj de la Medicină Legală, pentru a-i fi efectuată și o autopsie. Vor fi ulterior stabilite și cauzele exacte ale decesului. Surse ale anchetei, ce a fost deschisă de către polițiști, mai arată că bărbatul de 44 de ani era soțul judecătoarei de la Curtea de Apel Târgu Mureş. Femeia a fost găsită la început de noiembrie, în 2019, cu gâtul tăiat, după ce încercase să se sinucidă.

Judecătoarea a fost găsită în apropiera mașinii sale și transportată la spital, dar a mai trăit doar câteva zile. Soțul acesteia mai cupa și funcția de conferențiar universitare, alătrui de medic în Anatomie Patologică, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI