Gheorghe Dincă a ajuns la capătul puterilor. Monstrul din Caracal a încercat să se sinucidă

Gheorghe Dincă a ajuns la capătul puterilor. Monstrul din Caracal a încercat să se sinucidă

Ramificațiile cazului Caracal se adâncesc pe zi ce trece. Bărbatul de 66 de ani a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru opt infracțiuni. A reușit să îi facă și pe polițiști să se cutremure, când a spus ce le-a făcut fetelor de 15 și 18 ani.

Gheorghe Dincă a ajuns la capătul puterilor

De curând s-a aflat și ce a discutat Gheorghe Dincă, peste 60 de ore, cu bărbatul care a reușit să-l facă să ofere detalii despre Alexandra și Luiza. Pprofilerul Poliției Române din cazul Caracal a oferit câteva detalii neștiute despre Gheorghe Dincă.

Le-a obținut în cele peste 60 de ore pe care le-a petrecut în compania celui cu o minte criminală. Fostul mecanic din Caracal e acuzat că le-a sechestrat, torturat și apoi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Ofițerul psiholog Dorin Dumitran a făcut mai multe declarații, în cadrul emisiunii lui Marius Tucă. Dincă i-ar fi povestit că în curtea casei sale din Caracal are câteva tone de haine.

La fel, principalul suspect din cazul controversat ar mai fi mărturisit că este un vechi client al second hand-urilor, pe care le frecventa.

La fel, un coleg de celulă al acestuia, ce de fapt era un ofițer sub acoperire, a detaliat recent ce i-ar fi spus acesta că i-a făcut Alexandrei Măceșanu. Fostul mecanic nu le-a oferit, de la început, anchetatorilor toate detaliile necesare.

În opinia lui Dorin Dumitran, acest lucru este normal, având în vedere gravitatea situației în care s-a regăsit, brusc, Dincă. Butoiul pe care Gheorghe Dincă l-a utilizat pentru a scăpa de dovezi și de rămășițele pământești ale fetelor ar fi fost, de fapt, un arzător. Se pare că toate aceste lucruri, presiunea pusă asupra lui și, poate, cine știe, mustrările de conștiință, l-au adus pe Dincă la capătul puterilor.

Monstrul din Caracal a încercat să se sinucidă

Ajuns la capătul puterilor, Gheorghe Dincă ar fi încercat să se sinucidă, recurând la acest gest extrem de nu mai puțin de 4 ori. Gheorghe Dincă ar fi încercat, potrivit informațiilor povestite la Marius Tucă Show, să se sinucidă de nu mai puțin de 4 ori. Criminalul din Caracal pare că a ajuns la capătul puterilor, lucru ce l-a determinat să creadă că ar fi mai bine să-și pună capăt zilelor. Dorin Dumitran a povestit totul despre tentativele de sinucidere ale lui Gheorghe Dincă, dar și cine a fost cel care l-a salvat pe criminalul din Caracal.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută.

Gheorghe Dincă a ajuns la capătul puterilor. Monstrul din Caracal a încercat să se sinucidă
Gheorghe Dincă a ajuns la capătul puterilor. Monstrul din Caracal a încercat să se sinucidă

Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată… sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (…) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI