Soțul Elenei Merișoreanu, în stare gravă din cauza covid-19. Ambulanța a venit greu să îl ia: ”Te mănâncă viermii dacă nu ai pile”

Soțul Elenei Merișoreanu, în stare gravă din cauza covid-19. Ambulanța a venit greu să îl ia: ”Te mănâncă viermii dacă nu ai pile”
Soțul Elenei Merișoreanu, în stare gravă din cauza COVID-19

Momente extrem de grele pentru Elena Merișoreanu! Cunoscuta interpretă de muzică populară așteaptă ca starea de sănătate a soțului său să se îmbunătățească. Partenerul vedetei suferă de o formă gravă a COVID-19 și a fost recent transportat la spital cu Ambulanța.

Soțul Elenei Merișoreanu, de urgență la spital. Bărbatul e în stare gravă din cauza COVID-19

Elena Merișoreanu trece prin clipe dramatice, după ce soțul său a fost transportat de urgență la spital. Viorel Croitoru are 74 de ani și a fost infectat cu noul coronavirus, acum aflându-se la Spitalul Victor Babeș.

Bărbatul a crezut inițial că a răcit, dar după cinci zile de când a început să se simtă rău starea lui de sănătate s-a agravat brusc și nu a mai putut să respire. Elena Merișoreanu nu a luat virusul tocmai pentru că în ultima perioada solista s-a aflat la casa fiicei sale din Snagov.

Cântăreața a sunat la Salvare, ulterior a apelat la medici cunoscuți de ea pentru a-i putea găsi un loc la spital soțului său. Din păcate, tristul eveniment a lăsat-o cu un gust amar încă din primele minute.

Fiica ei a fost prima care a sunat la numărul unic de urgență, moment în care i s-a spus că trebuie să aștepte două ore pentru că nu sunt ambulanțe disponibile, ulterior i s-a închis telefonul. Notorietatea interpretei a făcut cumva să se găsească o mașină de urgență, iar în șapte minute ajutoarele au venit.

„Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat, acum e în stare mai bună”, a mai spus solista.

La cine a cerut ajutor?

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”
Elena Merișoreanu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI