Soțul Andreei Tonciu, șocat de tot ce se întâmplă la Survivor România 2022. Nu îi vine să creadă că bruneta poate face asta

Soțul Andreei Tonciu, șocat de tot ce se întâmplă la Survivor România 2022. Nu îi vine să creadă că bruneta poate face asta
De ce nu a vrut sotul Andreei Tonciu ca vedeta sa participe la Survivor România

Au trecut câteva zile de când a început Survivor România 2022, iar Andreea Tonciu a fost implicată în două scandaluri, având conflicte cu Laura Giurcanu și CRBL, coechipierii ei din tabăra Faimoșilor. Mama Andreei Tonciu a dezvăluit ce părere are Daniel Niculescu, soțul brunetei, despre situația în care se afla mama fetiței sale.

De ce nu a vrut soțul Andreei Tonciu să o lase la Survivor România 2022

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România, iar participarea sa la Survivor România 2022 pare a fi aventura vieții sale.

Faimoasa brunetă a avut un conflict aprins cu CRBL și Laura Giurcanu, în primele sale zile de competiție, lucru ce a captat atenția telespectatorilor.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV, Maria Tonciu, mama vedetei, o susține pe fiica ei care se luptă pentru marele premiu în jungla dominicană.

Femeia a mărturisit că Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu nu ar fi fost de acord cu participarea vedetei la Survivor România 2022, având în vedere condițiile grele de supraviețuire din junglă.

„Soțul Andreei e șocat de situație. Daniel i-a zis să nu se ducă, pentru că e greu, că nu e făcută pentru așa ceva. Lui i se pare șocant să stai atâtea zile nemâncat și fără somn.

O văd în finală, dar până se adaptează, îi trebuie timp. Andrușca mea, ți-a zis mami să fii puternică și să iei totul ca pe aventura vieții tale, te iubesc și te susțin. Voi fi alături de tine indiferent de orice.”, a declarat mama Andreei Tonciu în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV.

„Copilul e traumatizat de ceea ce vede!”

Maria Tonciu a povestit că micuța Rebecca suferă de dorul concurentei de la Survivor România, iar atunci când o vede, la televizor, pe mama sa Andreea că pierde probele din concurs, fetița începe și plânge, ajungând să fie de neconsolat.

„Mi-e mila rău de Andreea, unde a ajuns, în junglă. Printre animale, gândaci, șerpi. Mi s-a părut că a fost obiectivă, ea vorbește când vede ceva anormal. Nu mă așteptam de la CRBL.

Eu, când a plecat Andreea, i-am spus că o să se atașeze de băieți și de CRBL. Ea era convinsă de lucrul ăsta, a crezut că CRBL va fi aproape de ea. Andreea nu a crezut niciun minut că va fi atât de dur. Dacă ar vedea-o pe Rebecca cum reacționează la ce se dă pe post, nu ar mai sta nicio secundă acolo.

Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge nonstop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem șocați de reacția fetei la acest show. Toți sunt unul pentru unul. Nu contează ce spun cei din jur, eu trebuie să fiu primul. Acolo sunt separați, e fiecare pentru el.”, a concluzionat mama Andreei Tonciu la PRO TV.

Andreea Tonciu a fost accidentată în cadrul jocului pentru recompensă de duminică, 23 ianuarie, dar și-a revenit după ce a primit îngrijirile medicale necesare, odată ajunsă de urgență la spital. Faimoșii au câștigat primul joc al sezonului. Luni, 24 ianuarie, are loc primul consiliu de nominalizare al săptămânii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI