Andreea Tonciu, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta la Survivor 2022

Andreea Tonciu, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta la Survivor 2022
Survivor România și noile accidentări

Noul sezon „Survivor România” din 2022 se vede la PRO TV. Formatul a rămas același, nu s-a modificat nimic. Aceleași echipe, ca și în trecut, Faimoșii și Războinicii, se luptă pentru supremație și pentru cei 100.000 de euro. Numai că în ultimele episoade au avut loc mai multe accidentări, de ambele părți. După accidentarea lui Relu Pănescu, membru în trupa Războinicilor, se pare că a suferit o accidentare și Andreea Tonciu, de la Faimoși.

Survivor România și noile accidentări

În cel mai recent episod din „Survivor România”, difuzat la PRO TV, cele două echipe au avut de trecut, din nou, printr-o probă extrem de grea. Faimoșii și Războinicii s-au luptat din nou în jocul pentru recompensă. Probele grele, cum era de așteptat, au adus și accidentările nedorite.

Primul care a căzut la datorie a fost Relu Pănescu de la Războinici, acesta fiind în imposiblitatea de a mai continua, preluat imediat de medici. Dar lucrurile nu au mers bine nici pentru cei de la Faimoși, având în vedere că Andreea Tonciu, și-așa controversată, a fost următorul concurent accidentat.

Deși colegii de echipă păreau îngrijorați, de cealaltă parte a baricadei, în tabăra Războinicilor au apărut și comentariile, unele dintre ele răutăcioase. Printre Războinicii care au comentat episodul s-a numărat și Elena Matei, aceasta fiind auzită spunând că:

„Are o limită de adaptare. Când corpul ajunge la limita la care el se poate adapta și nu mai poate, el respinge orice, el nu mai poate să mai asimileze nimic, nu-i mai convine nimic.”, spune Elena Matei.

Andrea Tonciu și controversele de la Survivor

Cunoscută pentru felul ei de a fi, Andreea Tonciu a devenit rapid una din cele mai controversate concurente de la „Survivor România”.

Încă de la primul episod, vedeta a intrat în conflict cu ceilalți participanți, un episod fiind atacul xenofob la adresa lui Blaze, membru al Războinicilor.

Un alt episod conflictual la avut Andreea Tonciu cu CRBL și Roxana Ciuhulescu, vedeta declarând la acel moment că:

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șmemcher. Nu mai țipa la mine!

De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă.”, a spus Andreea Tonciu.

Cât despre momentul accidentării, Andreea Tonciu a fost preluată de medici, după ce vedeta acuzase o stare de leșin. Colegii speră să nu fie ceva extrem de serios, și că se va întoarce alături de ei cât mai curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI