Soția lui Vladimir Drăghia e gravidă? Cum s-a dat de gol Alice în fața tuturor

Soția lui Vladimir Drăghia e gravidă? Cum s-a dat de gol Alice în fața tuturor
Soția lui Vladimir Drăghia e gravidă? Cum s-a dat de gol Alice în fața tuturor

Vladimir Drăghia a fost dat de gol chiar de soția sa, Alice. Astfel, cei doi se pregătesc să-și mărească familia. De altfel, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul authton.

Soția lui Vladimir Drăghia e gravidă?

Alice și Vladimir Drăghia mai au împreună un copil, pe micuța Zora, dar se pare că familia celor doi s-ar putea mări cu încă un membru. Astfel, chiar Alice a fost cea care a lăsat loc interpretărilor legat de acest subiect, într-un video postat pe Instagram a lui Vladimir Drăghia. Câștigătorul sezonului 1 Exatlon a făcut un drive-test pentru un automobil nou-lansat în România, iar la volan s-a aflat Alice.

”Are o grămadă de spațiu…”, a spus Vladimir Drăghia, enumerând calitățile autmobilului. ”Da, e foarte spațioasă… Și în portbagaj ai locul pentru tot felul de lucruri de care ai nevoie atunci când ai un copil… Sau doi!”, a răspuns Alice, evident cu subînțeles, ridicând o mână cu două degete, spre surprinderea lui Vladimir Drăghia. Actorul a încercat apoi să se replieze rapid și să intre cumva în jocul soției sale, fără să dezvăluie însă mai mult.

Cum au reacționat internauții

”Dar noi avem deja doi copii, ia uite-l pe ăsta (arată către cățelușul familiei, n.r.)… Da, dacă aveți doi copii… e suficient spațiu și în portbagaj, dacă aveți unul este perfect așa cum este!”, a spus Vladimir Drăghia în încheierea subiectului.

Dar unul dintre prietenii virtuali ai lui Drăghia a remarcat însă că dialogul dintre cei doi nu este unul chiar întâmplător.

”Ce am înțeles eu din acest video ”despre mașină” este că trebuie doi copii, da? Hai, spor la treabă și nu lăsa fata singură, are și ea nevoie de un partener de joacă!”, a glumit însă internautul…

”Dacă nu sunt cuminți…”, a răspuns și Vladimir Drăghia, la fel de zgârcit în informații.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar în urmă cu câteva luni au renunțat la apartamentul pe care-l aveau în centrul Bucureștiului și s-au mutat într-un imobil mult mai mare, situat într-o zonă cu multă verdeață, și anume, în Băneasa. În mod absolut firesc, următorul pas este venirea pe lume a unui nou copil, în special că cei doi au o relație care merge excelent. Cu toate acestea, rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

Vladimir Roland Drăghia s-a născut la data de 13 martie 1986, în Galați. Acesta este un actor, poet și fost înotător de performanță (pentru o perioadă a facut parte din lotul olimpic). El a fost considerat a fi una dintre cele mai disputate vedete ale României, fiind cunoscut pentru evoluția din serialul Narcisa Sălbatică, difuzat pe postul de televiziune Antena 1, dar și pentru titlul de campion în emisiunea Exatlon, difuzată de Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI