Soția lui Ștefan Bănică s-a transformat total. Cum arată Lavinia Pârva acum, cu părul scurt

Soția lui Ștefan Bănică s-a transformat total. Cum arată Lavinia Pârva acum, cu părul scurt
Soția lui Ștefan Bănică s-a transformat total. Cum arată Lavinia Pârva acum, cu părul scurt

Lavinia Pârva, la un an de la naștere, a revenit la o siluetă de invidiat. În afară de asta a decis să-și schimbe și look-ul. Iar accum arată mai bine decât înainte de a rămâne gravidă.

Soția lui Ștefan Bănică s-a transformat total

Lavinia Pârva, soția a celebrului Ștefan Bănică jr., se poate considera o femeie împlinită. Cu o căsnicie frumoasă, un copil pe măsură, ce și-ar mai putea dori. După ce a scăpat repede de cele 30 de kg puse în perioada sarcinii, Lavinai Pârva a decis să schimbe și look-ul. După ce a apelat la esteticieni, acum a apelat și la hair-stiliști. A decis că este momentul să-și mai scurteze părul. Fanii au fost cei care au observat imediat schimbarea, atunci când vedeta a publicat pe Instagram câteva poze noi.

Cum arată Lavinia Pârva acum, cu părul scurt

Soția lui Ștefan Bănică jr. a avut multe transformări, până în acest moment. De la o femeie tânără, frumoasă, a trecut la o mămică grijulie și fericită. Dar asta nu a împiedicat-o să apeleze la profesioniști ca să-și revină cu silueta și să-și schimbe și look-ul.

Astfel că, cele mai recente poze ale divei o arată într-o nouă ipostază. Fanii au remarcat imediat schimbarea, iar reacțiile lor pe rețelele de socializare au venit imediat. Unii au felicitat-o pentru schimbare, iar alții au decis că nu era momentul. Cât despre modul cum a reușit să scape de kilogramele în plus, bruneta declara că:

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari. Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu“, a declarat soția lui Bănică jr..