14 apr. 2020 | 21:03

Soția lui Sonny Flame rupe tăcerea. Ce spune despre Elena, după întâmplările de la Survivor

Monden
Soția lui Sonny Flame rupe tăcerea. Ce spune despre Elena, după întâmplările de la Survivor
Ce spune soția lui Sonny Flame despre relația acestuia cu Elena Ionescu

Soția lui Sonny Flame i-a răspuns lui Ghiță Balmuș, concurentul de la Survivor România care a lăsat să se înțeleagă că între Sonny și Elena Ionescu ar fi o relație mai strânsă decât se vede chiar și la televizor. Lena Preda a făcut primele declarații, după aceste insinuări.

Ce spune soția lui Sonny Flame despre relația acestuia cu Elena Ionescu

Mulți fani ai emisiunii Survivor România, de la Kanal D, și-au pus întrebări atunci când i-au văzut împreună peste tot în emisiune pe Sonny Flame și pe Elena Ionescu. Cei doi par foarte apropiați, ba chiar au dormit și îmbrăâișați, însă se pare că se cunosc dinainte de emisiune.

În cadrul ultimului consiliu, unde Sonny și Elena au fost nominalizați împreună pentru eliminare, Ghiță Balmuș a lansat nucleara: „Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sonny non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”.

Imediat, soția lui Sonny Flame, Lena Preda, a ieșit și ea la atac. Invitată la emisiunea FanArena, frumoasa brunetă a comentat acuzațiile lui Ghiță aduse soțului ei. Femeia știe că între Sonny și Elena nu este nimic mai mult decât o prietenie. Mai mult, a declarat că o admiră pe faimoasă pentru că are o tărie de caracter foarte bună.

Ce spune soția lui Sonny Flame despre relația acestuia cu Elena Ionescu

Ce spune soția lui Sonny Flame despre relația acestuia cu Elena Ionescu

”Ghiță își ține promisiunea față de Grațiela și se răzbună”

„De la Ghiță mă aștept la orice. Nici nu vreau să iau în considerare ceea ce spune. E o răutate. Eu știu ce am acasă. Știu de ce s-a dus acolo. Noi de acasă, de când ne uitam la Survivor, o admiram pe Elena. Spuneam că are o tărie de caracter foarte bună, cum suportă toate răutățile. El s-a dus acolo cu o părere bună despre ea. Chestia a fost reciprocă, dar de aici până la o relație… Se pare că Ghiță își ține promisiunea față de Grațiela și se răzbună. Indiferent dacă își calcă pe caracter”, a mărturisit soția lui Sonny Flame.

Întrebată de confictele din echipa Faimoșilor, Lena a declarat că a fost „scârbită” de tot ceea ce se întâmplă. „În tot circul ăsta mi se pare că trebuie să ai o doză de răutate și viclenie să ajungi ceva mai departe. Văzând emisiunea de astăzi, chiar m-am scârbit. Asta e situația, așa s-a ajuns în echipa lor”, a mai spus Lena.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro