Soția lui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT! Îmbrânceli și nervi, înainte de audierile în cazul Caracal

Soția lui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT! Îmbrânceli și nervi, înainte de audierile în cazul Caracal
Îmbrânceli la DIICOT. Soția lui Gheorghe Dincă, audiată acum

Îmbrânceli și vorbe grele la DIICOT! Soția lui Gheorghe Dincă a ajuns în aceste momente la sediu, urmând să fie audiată de către anchetatori.  Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plângere penală împotriva Elenei Dincă, cerând o audiere în cazul adolescentei dispărute de câteva luni de zile. Totul s-a petrecut după ce Pop a susținut că există dovezi care să ateste faptul că Elena Dincă s-a aflat în locuința suspectului în luna mai.

Soția lui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT

Elena Dincă este audiată la DIICOT chiar în aceste momente. Fiul suspectului dispariției Luizei Melencu i-a îmbrâncit pe jurnaliști pentru a-i putea face loc mamei sale să intre în sediu. Îmbulzeala a conturat sediul în care se va dezluși adevărul în cazul Luizei.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că există dovezi care să ateste faptul că Elena Dincă se afla în casa groazei în momentul în care Luiza ar fi fost răpită. Acesta a cerut anchetatorilor să o audieze, dar nu în calitate de martor, ci în calitate de suspect. Între timp, părinții Alexndrei și Luizei au discutat cu procurorii și polițiștii în acest caz.

Soția ljui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT în cazul Luizei Melencu
Soția ljui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT în cazul Luizei Melencu

„Da, este adevărat”

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie. Este vorba despre datele care se știau. Nu există alte crime. În opinia soţiei dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de aşa ceva şi a rămas total surprinsă când a auzit acuzaţiile”
Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI