Ipoteză horror, în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedită către procurori

Ipoteză horror, în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedită către procurori
Ipoteză horror, în cazul Caracal

Ancheta în cazul Caracal se adâncește în abis, astfel că va trece de graniță. FBI intră pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a făcut o cerere neașteptată către procurori.

Ipoteză horror, în cazul Caracal

Mama și bunicul primei presupuse victime, dispărută în luna aprilie în Caracal, Luiza Melencu, au înaintat vineri, 2 august, la DIICOT, Structura Centrală, o cerere de administrare de probe. Familia solicită anchetatorilor să ridice ”toate înregistrările video ale sistemelor de supraveghere aflate pe posibilele trasee circulate de către Gheorghe Dincă pe perioada răpirii victimelor”. De asemenea, tot căutând soluții, disperată, familia solicită și ”să fie expertizate excrementele animanelor ce s-au aflat în curtea imobilului deținut de către inculpatul Gheorghe Dincă, pentru a se constata dacă au mâncat carne de om”, notează digi24.ro.

De menționat este că animalele lui Gheorghe Dincă au fost luate, joi, în jurul orei 14:00, cu ajutorul a două mașini ce aparțin asociației de protecție a animalelor Măriuța, din Craiova. După mai multe insistențe, oamenii au primit acordul procurorilor care instrumentează cazul, să preia în custodie toate animalele din curtea presupusului criminal în serie din Caracal, care a recunoscut că a ucis două adolescente.

Ipoteză horror, în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedită către procurori
Sursa foto: libertatea.ro

Animalele lui Dincă, ce vor fi luate în vizor de anchetatori la cererea familiei Luizei, sunt doi câini ciobănesc german. Patrupezii au fost luați de Asociația Măriuța, băgați în cuști și încărcați în mașini. Conform martorilor, animalele nu au fost agresive, mai mult, au fost pregătite cu ușurință pentru transport.

„Asociaţia «Măriuţa» a trimis astăzi o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate.Sperăm, de asemenea, ca, după acest incident sinistru, autoritățile să vadă mai clar legătura de netăgăduit dintre uciderea și maltratarea de animale și crimele față de oameni și să ia măsuri urgente în cazurile de abuz față de animale”, a anunțat Daniela Popovici, fondatoarea Asociației Măriuța, pe pagina sa se socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI