Soţia lui Florin Salam, primele declaraţii despre starea manelistului. Roxana Dobre: „Să vă rugaţi pentru el”

Soţia lui Florin Salam, primele declaraţii despre starea manelistului. Roxana Dobre: „Să vă rugaţi pentru el”
Soţia lui Florin Salam, primele declaraţii despre starea manelistului

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a dat primele declarații despre starea de sănătate a celebrului manelist. Aceasta a oferit o reacție succintă, însă mesajul său a fost unul de impact: „România ar trebui să se roage pentru Florin”.

Soţia lui Florin Salam, primele declaraţii despre starea manelistului. Roxana Dobre

Despre Florin Salam a circulat informația falsă potrivit căreia ar fi murit. Manelistul însuși a ținut să conteste informația, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook, în care spunea:

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”.

În cele din urmă, și Roxana Dobre, soția sa, a dat o declarație privitoare la starea de sănătate a manelistului, care a fost internat în urmă cu două zile în stare gravă la spital, infectat cu coronavirus.

Roxana Dobre a lăsat să se înțeleagă, totuși, că situația în ceea ce-l privește pe „Regele manelelor” nu este tocmai roz, cerând „înțelegere” și ca „România să se roage pentru Florin”.

„Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre pentru Cancan.ro.

În urmă cu puțin timp, și fiica cea mare a manelistului, Betty Salam, a infirmat zvonurile care au circulat despre tatăl său, și anume, că ar fi decedat:

„Cel care a scris acel material  de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să-ți dai demisia. Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scri tu despre tatăl mei, sper să nu atragi  tu”, a scris Betty pe Instagram.

Dramele din viața lui Florin Salam

Florin Salam a trecut prin multe cumpene în viața sa. Prima sa soție, Fănica, a decedat la vârsta de 27 de ani, din cauza unei boli grave, iar în urmă cu doi ani, manlistul și-a pierdut și fratele, infectat cu coronavirus.

Decesul lui Nelu Stoian avea să-l zguduie puternic pe manelist. Disperat că nu primește vești din partea spitalului unde era internat fratele său, Florin Salam a organizat o conferință de presă chiar în fața instituției, pentru a-i forța pe medici să informeze familia despre starea de sănătate a fratelui său.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara, la acea vreme, Florin Salam.

Florin Salam a apărut LIVE după ce s-a scris că ar fi murit

Florin Salam a apărut LIVE după ce s-a scris că ar fi murit. El a declarat următoarele:

„Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, cu zvonurile care circulă prin presă, de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o. Ce pot să vă spun, fac acest filmuleț pentru ca toată familia mea e în alertă. Am cântat într-un loc acum câteva zile, există persoane care stau cu grija mea, copiii mei. (…) Îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi două o să îmi revin și o să fiu la cântările mele. Vă pup și stați liniștiți!”