Dan Bursuc, primele declaraţii după ce s-a scris în presă că Florin Salam a murit: „Cine a spus asta va plăti” EXCLUSIV

Dan Bursuc, primele declaraţii după ce s-a scris în presă că Florin Salam a murit: „Cine a spus asta va plăti” EXCLUSIV
Dan Bursuc, primele declaratii despre stirea falsa a mortii lui Florin Salam

Dan Bursuc a făcut primele declarații după ce s-a scris în presă că Florin Salam a murit. Dan Burscu este de părere că cine a spus asta va plăti. Sâmbătă seară, pe internet a apărut știrea că Florin Salam a murit, știre verosimilă pentru că în urmă cu câteva zile cântărețul fusese surprins în preajma unui spital.

Florin Salam nu a murit. Ce spune Dan Bursuc despre știrea care a cutremurat România

Familia interpretului, el, precum și cunoscuții au infirmat știrea pe toate canalele, inclusiv pe cele sociale. Betty Salam a spus la România TV că tatăl ei trăiește și a criticat dur PRO TV, instituție media de unde a apărut știrea morții lui Florin Salam.

De asemenea, unul dintre cunoscuții lui Florin Salam, Dan Bursuc a intervenit și a spus că nu este adevărat nimic, că Florin Salam este bine mersi. Acesta a amenințat că cine a scornit vestea morții lui Florin Salam va plăti.

Dan Bursuc, despre știrea că Florin Salam a decedat

”Nu i adevarat! (Florin Salam nu a murit n.red.). Cine A aruncat stirea asta va plati”, a declarat Dan Bursuc, apropiat al lui Florin Salam.

În plus, vestea morții lui Florin Salam a fost infirmată chiar de către manelist. Acesta a anunțat că este bine, nici vorbă de deces.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a anunțat Florin Salam pe rețeaua socială.

Monica Pop, despre știrea falsă a decesului lui Florin Salam

Și celebrul medic oftalmolog Monica Pop a intervenit în cazul știrii false a morții lui Florin Salam. Aceasta s-a arătat consternată de acestă știre pornită de la PRO TV.

”Sunt consternată. Doamne ferește și dacă s-ar fi întâmplat așa ceva nu trebuia să arunce că a murit din cauza drogurilor. Nu am crezut ca PRO TV poate face asa ceva. Nimeni nu are dreptul să pună noroi pe capul cuiva în acest fel. Sunt consternată”, a spus Monica Pop.