10 apr. 2021 | 22:03

Soția lui Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Gina Pistol a fost implicată și ea

Monden
Soția lui Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Gina Pistol a fost implicată și ea
Sotia lui Florin Dumitrescu a rabufnit

Soția lui Chef Florin Dumitrescu, pe nume Cristina, a sărit în apărarea Ginei Pistol în fața haterilor, după ce aceasta a născut. Astfel, Cristina a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care le-a cerut oamenilor să nu mai judece proaspetele mămici atunci când zic că sunt obosite, întrucât habar nu au prin ce trec acestea.

Soția lui Florin Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit

Mai mult, ea a povestit și prin ce a trecut în vremea când a fost însărcinată cu fiicele ei, Ava și Mia. Prin urmare, la scurt timp după ce Gina Pistol a fost criticată că spune că este obosită, Cristina a răbufnit și le-a zis oamenilor să nu mai judece așa ușor, întrucât numai proaspetele mămici știu prin ce trec, fiind mai mereu epuizate.

„Realitatea nu e intotdeauna glamour! Am avut o sarcina dificila cu Mia, iar Ava, fiind mica, avea nevoie de mine tot timpul, iar cand apucam sa fac un dus, sa imi spal parul sau sa imi dau cu o crema, pfoa… era sarbatoare! Realitatea nu are nevoie de poleiala, iar a fi mamica, pe langa faptul ca e ceva magic, e cateodata greu. Am observat ca multe proaspete mamici au fost criticate sau judecate pentru felul in care au nascut sau pentru ca au curajul sa spuna ca sunt obosite sau ca e greu. Hai sa nu mai judecam, pentru ca nimeni nu stie cat de usor sau greu ii este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni”, a notat Cristina Dumitrescu pe Instagram.

Ce a povestit soția lui Florin Dumitrescu

Tot Cristina a mărturisit că nu a dormit nopțile mai bine de doi ani. Dar din fericire, l-a avut ca sprijin pe soțul ei.

„Sunt copii care nu dorm noptile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dintisorii… Eu nu am dormit noptile mai bine de 2 ani. Nicio noapte dormita pana dimineata. Iar ziua, aveam doi copii mici, de varste diferite, nevoi diferite si mai si munceam de acasa. A fost usor, credeti?

Deloc. Au fost consecinte dupa ani de nopti nedormite? Clar! Destul de multe drumuri la Camera de Garda… Dar, ajungeam acasa si o luam de la capat! Pentru ca asta fac mamele! Iubirea pentru puii nostri ne da puteri cand simtim ca e greu si aripi cand avem nevoie sa ne ridicam. Si nu as fi lasat pe nimeni sa le adoarma in locul meu, sa le linisteasca in locul meu, sa le stearga gurita dupa ce au mancat sau sa le stearga lacrimile cand plangeau”, a continuat ea.

Cristina, mesaj pentru mămici

Cu toate acestea, Cristina a spus că perioada în care a fost însărcinată a fost și una magică, iar postarea a fost distrbuită și de Florin Dumitrescu la Instastory, unde a etichetat-o și pe Gina Pistol.

„Si orice gangurit, zambet sau cuvintel rostit insemna mai mult decat orice bucurie traisem pana atunci! A fost o perioada magica in care am simtit cum iubirea ma duce pe culmi, am invatat ca sunt puternica ca o stanca si ca un scutecel plin sau o regurgitare pot fi chiar simpatice! ? Desi a fost si greu, stiu ca am facut tot ce am putut si cat de bine am putut! Asa ca proaspete mamici si viitoare mamici, nu mai lasati pe nimeni sa va judece, pentru ca nimeni nu stie cum e, doar voi! Iar voi faceti totul cel mai bine posibil, ceea ce e minunat, e perfect, e exact ce si cat trebuie! Ma inclin in fata voastra! Sunteti minunate!”, a mai spus aceasta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro