Chef Florin Dumitrescu trăiește o dramă. Un coleg a ajuns în comă la spital, după o petrecere cu poliţişti

Chef Florin Dumitrescu trăiește o dramă. Un coleg a ajuns în comă la spital, după o petrecere cu poliţişti
Chef Florin Dumitrescu trăiește o dramă. A ajuns în comă la spital, după o petrecere cu poliţişti

A ajuns în comă la spital, după o petrecere cu poliţişti. Drama prin care trece un renumit bucătar din România. Ce mesaj a transmis Chef Florin Dumitrescu, face apel către toți oamenii.

Chef Florin Dumitrescu trăiește o dramă

Celebrul chef Florin Dumitrescu trece prin momente dificile. Vedeta a apelat la comunitatea de bucătari pentru a-l ajuta pe colegul lor din Cluj-Napoca, Adrian Pop, care a intrat în comă, după ce a participat la petrecerea unui om al legii. Se presupune că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni, cu toate că medicii legişti au descoperit că acesta ar fi căzut, aflat sub influenţa alcoolului.

„Facem un apel către toţi membrii ANBCT România (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism), dar şi către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile şi vă invităm să donaţi orice sumă de bani.

Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate şi nu va fi muşamalizată. Vinovaţii vor fi traşi la răspundere pentru faptele lor”, a scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a bărbatului

Autoritățile de la Poliția Cluj au trimis un comunicat oficial, prin care au explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la momentul producerii accidentului. Conform medicilor legiști, leziunile bărbatului s-au produs prin cădere.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertăţii, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă.

Echipajul deplasat la faţa locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate.

„În urma primelor verificări efectuate de poliţişti şi a informaţiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanţi părăsind încăperea.

În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legişti din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la acelaşi nivel, acestea punând în primejdie viaţa victimei.” , se arată în comunicatul oficial al Poliției Cluj, scriu cei de la Adevărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI