Soția lui Daniel Onoriu e disperată. Acuze grave la adresa medicilor: ”L-au măcelărit”

Soția lui Daniel Onoriu e disperată. Acuze grave la adresa medicilor: ”L-au măcelărit”
Soția lui Daniel Onoriu aduce acuzații grave medicilor turci care l-au operat pe fostul campion de raliuri și care acum se află internat în stare gravă la Spitalul Foreasca

Soția lui Daniel Onoriu e disperată. Fostul campion la raliuri a fost operat, de curând, în Turcia, pentru micșorarea stomacului. Se pare că lucrurile nu au decurs deloc bine, iar nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă a suferit complicații grave. El a ajuns pe mâna chirugilor români de la Spitalul Floreasca din București. Iar Izabela Onoriu îi acuză pe medicii din Turcia de malpraxis.

Soția lui Daniel Onoriu e disperată

Soția lui Daniel Onoriu e disperată. Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia. Dar operația nu a mers deloc bine, astfel că nepotul marii inteprete Gabi Luncă a ajuns, în stare critică, pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București.

Fostul pilot de raliuri a mai avut în trecut un accident teribil de motocicletă. El a stat 9 zile în comă și a avut coastele rupte și stomacul perforat. Acum, Daniel Onoriu (43 de ani) se află internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. El a ajuns aici cu hemoragie internă, după operația suferită în Turcia. Soția sa, Izabela, acuză doctorii turci de mari erori medicale, dar face și un apel pentru donarea de sânge pentru „Ono”, așa cum e cunoscut Daniel Onoriu în lumea piloților.

„Deocamdată este intubat la reanimare. Azi noapte a fost operat, iar intervenția a durat 3 ore-3 ore jumate. Așteptăm să treacă orele critice, doar că are nevoie de sânge. A pierdut foarte mult sânge, în jur de patru litri. Spitalul nu prea are rezerve de sânge, iar medicii ne-au rugat să rugăm toți prietenii, cunoscuți, familie, să meargă la Centrul de Transfuzii situat pe Bulevardul Felix, nr. 89 și să doneze sânge. Grupa lui sanguină este A2 pozitiv”, a declarat Izabela Onoriu, conform realitateasportiva.net.

Acuze grave la adresa medicilor: ”L-au măcelărit”

Soția lui Daniel Onoriu le-a adus acuzații grave medicilor din Turcia care l-au operat. Ea susține că „efectiv l-au măcelărit” pe omul care îi este soț din 2017.

„În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară.

O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a mai declarat Izabela Onoriu pentru sursa citată.

Daniel Onoriu este nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, dar și al virtuozului acordeonist Ion Onoriu. Inițial, a concurat în curse de motociclism. În urma unui accident grav suferit în 2006, el a trecut la cursele de mașini unde a avut rezultate remarcabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI