Soția lui Dan Negru, apariție rară la brațul soțului său. Cum arată Codruța și de ce fuge de spațiul public

Soția lui Dan Negru, apariție surprinzătoare la brațul soțului. Cei doi s-au prezentat la patru ace la o petrecere

Dan și Codruța Negru, la patru ace! Cei doi soți au onorat un eveniment mult așteptat de protagoniștii petrecerii. Cum a apărut soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televziune la brațul acestuia?

Soția lui Dan Negru, apariție de senzație la brațul prezentatorului

Soții Negru au onorat cu drag invitația la botezul fetiței Alessandra Stoicescu. Invitați numa unul și unui, dar și o premiera din partea cuplului Negru la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. Dacă prezentatorul de televiziune este obișnuit peste măsură de camerele de luat vederi și de petrecerile mondene, soția sa este la polul opus. Chiar dacă Dan este de ani buni în vizorul presei, soția sa a preferat să trăiască departe de ochii curioșilor, așa că rar poate fi văzută la brațul partenerului.

La botezul fetiței cuplului Stoicescu-Constantinescu, de pe data de 19 octombrie, Dan și-a făcut apariția la patru ace, alături de mama copiilor lui. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2006 și au împreună doi copii: Dara și Bogdan. Emblema revelioanelor fără cusur a mărturisit de ce au ales el și soția sa să păstreze atât de multe lucruri în intimitate.

Dan și Codruța Negru, la botezul fetiței Alessandrei Sticescu Sursa Foto: Arhiva personală
Dan și Codruța Negru, la botezul fetiței Alessandrei Sticescu Sursa Foto: Arhiva personală

De ce a ales vedeta să nu-și expună deloc familia?

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire”
Dan Negru (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI